Ved at anvende Preemergent på Crabgrass?

July 12

Ved at anvende Preemergent på Crabgrass?

Crabgrass er bane af husejere i hele vækstsæsonen. På det tidspunkt crabgrass vises dog er det som regel for sent til effektiv kontrol af invasive skadedyr. Preemergent herbicider forhindre crabgrass, før den spirer, så du kan nyde din græsplæne i de varmere måneder.

Temperatur

Crabgrass er en årlig ukrudt og dør med den første frost. Trods dens forgængelighed, kan en enkelt flok crabgrass spredes over 100.000 frø i din plæne. Frøene forbliver hvilende, indtil jordtemperaturer stige til 60 grader Fahrenheit og forblive på eller over 60 grader for tre til syv dage.

Tidsramme

Anvende preemergent herbicid er ubrugelig, når crabgrass frøene spire. For at sikre en effektiv beskyttelse mod crabgrass, sprede granulerne preemergent herbicid to uger før jordtemperaturer nå 60 grader. Gennemsnitlige spiring gange normalt falder mellem April og maj, men spørg din lokale udvidelse office på relevante datoer. Purdue University foreslår at bruge preemergents så tidligt som marts.

Ansøgning

Brug en gødningsspreder for at anvende de preemergent granulat. University of Missouri plænegræs Research Center antyder boligejere indstille sprederen til halvdelen af den anbefalede afgift, anvender preemergent engang nord til syd og igen øst til vest. Dette resulterer i fuld dækning. Vande græsplæne med 1/2 tommer vand hen til aktivere preemergent.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com