Ved at kombinere et moderne udseende og en 1950 'er-stil køkken

April 29

Køkkener i 1950 ' erne featured en meget speciel stil, der ofte kan vises dateret midt i moderne design trends i 2010. Hvis du vil blande en moderne look med din 1950 'er-stil køkken, forsøge at skabe et fælles tema mellem to, i stedet at gøre dit køkken til noget, det ikke er. Opdatering apparater og overflader, tilføje sjove retro rører og finde en farvepalet til at trække det hele sammen kan hjælpe modernisere din 1950s køkken uden at kalde kontrahenten.

Instruktioner

•Opdater teksturer og overflader. Formica tabel og counter tops i 1950 ' erne er de fleste helt sikkert giver dit køkken et gamle, dateret look. Prøv at holde sig væk fra materialer, der er også moderne, såsom granit, fordi de vil kollidere med de andre 1950s elementer i dit køkken. Installere hvid eller creme bordplader for at give dit køkken et neutralt genopfriskningskursus.

•Refresh din maling, men holder en vintage farvepalet. Et frisk lag maling gør underværker for ethvert rum, og du måske ønsker at nedtone det fra de lyse bubble-gum farver i 1950 ' erne. Vælge nogle af de blødere farver, der var populære i 1950 ' erne, som bleg gul eller blå. Anvende moderne, trendy farver som olivengrøn og skifer grå ikke koordinerer med resten af dit køkken. Du forsøger at modernisere, ikke omgøre dit køkken helt.

•Brug vintage tilbehør såsom vaser, illustrationer eller opbevaring dåser. Vintage accenter, der er stilfulde og i god stand kan binde sammen din moderne opgraderinger og din 1950 'er-stil køkken. Prøv at sætte sukker, kaffe og mel i gamle dåser eller framing nogle vintage reklamer og plakater. Bruge neutrale rammer, der ikke skiller sig ud som værende fra en bestemt tidsperiode, som mørke træ eller sort. Du kan også finde moderne tilbehør med en 1950s føler for en mere opdateret look, der er stadig sammenhængende med dit køkken.

•Stay fra for-moderne materialer, såsom krom og rustfrit stål. Lyse, skinnende moderne materialer vil bare skiller sig ud i din 1950s køkken som en øm tommelfinger. I stedet, prøve neutrale materialer, som er tidløse, såsom træ, porcelæn og plast.

•Opdater dine møbler, men holde det klassiske. Tilføje en ny køkkenbordet kan gøre underværker for selv den shabbiest af køkkener, men vælge noget, der ikke kolliderer med 1950 'er stilen i dit køkken. Enkle, klassiske møbler vil bringe en moderne touch uden at kaste off design af dit køkken.

•Brug moderne apparater med en 1950s føler. Mange virksomheder fremstiller apparater, der er designet til at have en vintage eller retro "vibe" uden at være så forældet som ægte retro apparater. Vintage kaffemaskiner, brødrister, mikrobølgeovn og endda køleskabe kan modernisere dine køkken mens der opfylder sin stil.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com