Ved hvilken temperatur fastsættes en Air condition til at forhindre mug?

April 21

Ved hvilken temperatur fastsættes en Air condition til at forhindre mug?

Nogle gange uventede problemer med air condition er udviklingen af skimmel på enheden. Dette er på grund af den konstante tilstedeværelse af indvendig fugt, hvis klimaanlægget ikke er køre længe nok. Dette kan undgås ved at klimaanlægget på visse punkter, temperatur.

Henstilling

En temperaturindstilling af 78 grader Fahrenheit, når du kører klimaanlægget anbefales til den bedste forebyggelse af skimmelsvamp. Denne temperaturindstilling kan også reducere køling energiomkostninger og mindske relative fugtigheden inde i dit hjem.

Temperaturindstilling

En af de primære årsager til en air condition udvikle mug ligger på en kold temperatur punkt, får det til at nå det punkt hurtigt, så slukke. Når enheden slukker, kan det blæse luft gennem systemet, at fjerne fugt og reducere risikoen for mug. Hvis 78 grader synes alt for varm personlig komfort, punkt sæt klimaanlægget ved en temperatur på ca 10 grader under den aktuelle temperatur.

Fan tilstand

Indstil fan på klimaanlægget til "Auto" at give det vand, der har samlet på fordamperfladen at dræne ud spolen og ud af enheden. Hvis klimaanlægget fan kontakten er indstillet til "On", vil det køre blæser blæseren konstant, forårsager fugt til at blæse tilbage ind i hjemmet i stedet for at dræne ned og ud af enheden.

Luftfugtighed indstilling

En af de bedste måder at forhindre klimaanlægget mug er at bruge indstillingen fugtighed, hvis det er muligt. Indstillingen fugtighed på klimaanlæg vil køre air handleren fan med en lavere hastighed, forbedre fugt fjernelse. Disse enheder er generelt også mere energieffektive.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com