Ved hvilken temperatur skal du angive klimaanlægget til vinter?

September 17

At foretage tilpasninger til din air conditioner som årstider og temperaturer vil ændring køle elregningen lav og dit hjem komfortabelt. Hvordan du indstiller din AC i vid udstrækning afhænger af din placering i verden; lande, der oplever milde vintre har forskellige krav end i stærkt sæsonbetonede klimaer. Du skal muligvis foretage flere tilpasninger til AC i løbet af vinteren, hvis temperaturen svinger omkring et vist niveau.

Vinter indstilling

Du bør slukke din air condition og åbne et vindue, hvis udendørstemperaturen er under 65 F eller 18 C. isen begynder at opbygge på kondensator spoler og ydre ventilationskanaler af AC, når den udvendige lufttemperatur er allerede cool. Du risikerer at beskadige apparatet, hvis du fortsætter med at bruge klimaanlægget i en kold vinter.

Ideelle indstilling

Den perfekte indstilling, der giver den bedste effektivitet og komfortniveau er 77 F eller 25 C. Hver grad du indstille AC under 77 F bruger mellem 3 og 5 procent mere energi. Jo mindre diference mellem indersiden og udetemperatur, desto større effektivitet af AC.

Holde Cool Tips

Bruge en fan i løbet af vinteren, hvis temperaturen bliver for høj; udgifter til drift af en stor fan er betydeligt lavere end for et klimaanlæg; nogle AC enheder kan udgøre op til 50 procent af en boligs energiforbrug i sommer. Kører AC på lav og ved hjælp af en fan for at cirkulere luft gør køling dit hjem billigere i løbet af en sæson.

Energibesparende Tips

Noget, der forårsager din air conditioner til at arbejde hårdere vil koste dig penge gennem en øget energiregningen. Luk alle vinduer og døre, og flytte eventuelle blokeringer fra den front gitter af AC-enhed. At holde gardiner lukket hjælper med at holde varmen. Bevidst indstilling din aircondition lavere end nødvendigt ikke fremskynde køling; det simpelthen spild af energi.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com