Ved hvilken temperatur skal du indstille din klimaanlægget om natten?

September 18

Ved hvilken temperatur skal du indstille din klimaanlægget om natten?

Air conditioning er alle om at holde dit hjem miljøet nice. Det køler luften, så du kan forblive komfortable selv under de varmeste måneder. Men der er en balance for mange mennesker mellem følelse behageligt og spare penge på elregningen. Simpelthen cranking op luften for at få huset kølig på en varm nat kan koste en familie en betydelig mængde af penge, når en højere temperaturindstilling kan have tilstrækkelig afkølet hjemmet for mindre. Det anbefalede niveau for din termostat natten afhænger af et par faktorer.

Anbefalet Temp

Du kan være den type, der kan lide enkle svar, og du vil bare et nummer. Den officielle ord om, hvor til at sætte din centrale klimaanlæg termostat natten er tilgængelig fra det amerikanske Department of Energy. DOE er altid beskæftiger sig med energiforbrug af amerikanske familier, og de foreslår en indstilling af 78 grader Fahrenheit, når køling er nødvendigt, mens familien er hjemme. Denne indstilling er masser cool nok, især om natten når temperaturen falder.

Loft Fans

Hvis dit hjem ikke har loft fans, kan du ønsker at installere dem i soveværelserne. Du kan spare energi ved at hæve temperaturen på din air conditioner natten hvis du sove under loftet fans. Mens fans ikke faktisk lavere lufttemperatur i værelser, skaber de svarende til en "wind chill"-effekt, der kan gøre værelserne føler 5 grader køligere. Du kan spare energi ved at indstille din termostat til 83 grader Fahrenheit natten over og kører fans til at gøre det føles som om det ligger stadig på 78 Fahrenheit.

Lager overnatning

Hvis du og din familie er på ferie eller ellers planlægger at være væk natten over, der er ingen grund til at holde din air conditioner sat så lavt, som det ville være hvis du var hjemme. Du kan vælge ikke at køre systemet på alle, eller hvis du ikke kan lide kommer ind i et varmt hus, når du vender tilbage, kan du bare vil sætte det lidt højere. Før du forlader, sæt termostaten til 85 grader Fahrenheit til at spare penge, mens du er væk.

Hver grad tæller

Hvis du tror du kan være komfortable, hvis huset er bare en smule varmere, eksperimentere med det. Når du får din termostat over 80 grader Fahrenheit, kan du virkelig begynde at spare penge i det lange løb. Når du er over 80 grader Fahrenheit, kan du gemme 2 til 3 procent på køling omkostninger for hver grad du hæve temperaturen på din air conditioner. Holde dette i tankerne når de overvejer, hvis dit hjem er helt så varmt som det kan komme til at forblive komfortable.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com