Ved hvilken temperatur skal du Winterize et sprinkleranlæg

July 10

Sprinklere hjælper med at holde din græsplæne korrekt vandes og ser sit bedste. Men i slutningen af sæsonen vanding er det vigtigt at winterize dit sprinklere, således at vandet ikke fryse inde i systemet og forårsage skader. Forståelse mere om timingen af winterization, og de mulige virkninger af ikke at gøre så på tid, vil hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om, hvornår det er tid til winterize dit sprinkleranlæg.

Ser vejret

Når temperaturerne begynder at falde, er det tid til at overveje winterizing dit sprinkleranlæg. Dine linjer skal drænet eller blæst ud ved hjælp af en luftkompressor før den første hårde fryse. En hård fryse er når den udendørs luft dips under 0 grader Fahrenheit. Under frysepunktet, kan nogle af de mest kritiske komponenter i et sprinklersystem blive beskadiget. Hold øje på de lokale vejrudsigter i avisen eller på tv for, når den første fastfrysning af året forventes. Som en generel regel, bør du winterize dit system mindst en uge før den første fryse forventes. Din græs vil overleve uden regelmæssig vanding i løbet af denne tid, da planterne er allerede ved at forberede til den tørre vintersæson.

Virkningerne af frosne rør

Hvis du undlader at blæse ud din pipes før den første fastfrysning af sæsonen, er det sandsynligt, at vandet inde vil fryse. Med ingen plads til den iskoldt vand at udvide kan rørene revne eller brast i store dele. Frosne rør er en af de mest dyre og vanskelige reparationer at gøre, at rørene er installeret under jorden. Nøglen til at undgå denne type skade er at løbe så meget vand som muligt fra linjerne før de fryser.

Virkningerne af frosne sprinklere

Vand kan også fryse inde sprinklerhoveder, selv. Som den frosne vand udvider sig, kan trykket fra isen pop off sprinklere. En anden mulig konsekvens er, at vandet vil udvide inde i plast kroppen af sprinkler, sprængning sprinkler ned langs siden. Vand kan også fryse inde i den lille forsyning rør, der skubber dysen over jorden. Nogen af disse problemer, skal du erstatte hele sprinkler hoved med en ny enhed.

Virkningerne af frosne mangfoldigheder

Manifolden er hjertet af du sprinkleranlæg. Denne enhed består af en hovedrøret og flere ventiler tilknyttet. Ventilerne styre strømmen af vand fra de mangfoldige main line til resten af sprinklerne. Hvis vand er tilladt at fryse inde hovedrøret, kan det knæk plast og skader de påsatte ventiler. Erstatte et beskadiget manifold er den mest tidskrævende del af sprinkler reparation og bør undgås af afløb så meget vand som muligt fra inde i manifold. De fleste mangfoldigheder har et afløb cap installeret for nem tømning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com