Ved hvilken temperatur Zoysia græs igen brun?

November 7

Ved hvilken temperatur Zoysia græs igen brun?

Zoysia græs er en varm sæson tørv populære i det sydøstlige USA for dets tætte og attraktivt udseende. Det er tørke og skygge tolerante, men har en tendens til at gå i vintermånederne.

Historie

Zoysia græs er indfødte til Kina, Japan og andre dele af Sydøstasien. Ifølge Texas Cooperative udvidelse, blev zoysia opkaldt til ære for 1700-tals østrigske botaniker Karl von Zois. I 1911, blev zoysia indført til USA fra Manila ved USDA botaniker, C. V. Piper.

Beliggenhed

I USA findes zoysia græs langs Atlanterhavskysten fra Florida til Connecticut, langs Gulf coast til Texas, gennem overgangszone af USA og i Californien.

Sorter

Der er mange forskellige sorter af zoysia græs. Meyer, Emerald, Empire, El Toro, kejserinde og Belair er et par af de mange sorter. Hver har forskellige kolde og skygge tolerance, tekstur og nuance af grøn farve.

Fakta

Zoysia vil blive brune i midten af oktober når temperaturen falder under 55 grader. Det vil forblive brune indtil marts eller begyndelsen af foråret, når temperaturen stiger til over 55 grader.

Løsning

Når zoysia græs er brune i vintermånederne, kan det være farvet grøn. Grønne græs farvestof kan købes på en haven forsyning butik.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com