Vedligeholdelse regler for overjordiske Pools

February 2

Vedligeholdelse regler for overjordiske Pools

Overjordiske pools omkostninger mindre end puljer, som er i jorden, og i de fleste tilfælde, ikke vil de hæve dine ejendomsskatter, fordi de ikke betragtes som permanente strukturer. De tager ikke så lang tid at installere som inground pools og du kan gøre installationen selv, hvis du har de rigtige værktøjer. Derudover er overjordiske pools lettere at rengøre og vedligeholde på grund af deres mindre størrelse.

Vand

Vandet i din pool bør have en pH-værdi af 7,2 til 7,6 eller overjordiske pool kemikalier vil ikke arbejde så godt. Test vandet flere gange om ugen for at sikre, at pH-værdi og klor niveauer er korrekte. Sved, hår spray, urin og solbrændthed olie alle forurene vandet, binde op klor og forårsage hud eller øjenirritation, der er ofte fejlagtigt skylden på klor.

Du bruger en koncentreret kemisk behandling, en gang om ugen til at oxidere forurenende stoffer vil frigøre klor, gør det muligt at desinficere vandet. Derudover vil det dræbe resistente former for alger.

Alger

Alger er encellede planter, der ligner grønne, gule eller sorte slim i din pool. De vokser hurtigt i varmt vand eller vand, der ikke indeholder nok klor. Algerne, sig er harmløse, men når de omdanner sollys til fødevarer, de producerer affald, bakterier lever af.

Overjordiske pools behøver børstning og støvsugning hver uge for at holde alger fra vokser, hvor vandet ikke cirkulere meget. At sikre at dit vand er afbalanceret og kemiske niveauer er tilstrækkelige til kontrol alger er en nødvendig del af pulje vedligeholdelse. Du kan tilføje algicide ugentligt for at modvirke alger fra vokser.

Vinterklargøring

Før du lukker din pool om vinteren, skal du sørge for det er i god form. Teste og justere vandets pH, alkalinitet, calcium hårdhed og klor niveauer. Ubalanceret vand kan ætse poolen eller få omfanget oprustning. Børste og Støvsug swimmingpoolen, og rengør filter, hulske pumpe kurv, patron filter og D.E. grids såvel.

Brug en winterizing kemiske kit til at beskytte vandkvaliteten. Du bør aldrig helt dræne overjordiske pools men lavere vandstanden til vinteren. Tilføje pool frostvæske til VVS. Fjerne afløb stik og placere en vinter dækning over overfladen.

Foråret pleje

Foråret vedligeholdelse begynder ved at rense blade off dækslet til vinter og bortledning af vand, der indsamles på overfladen. Ren dækslet, efter det har fjernet og lad det tørre, før du gemmer det, således at meldug ikke vokser på det. Rengør lineren og efterse det for skader. Fjerne snavs fra swimmingpool etage.

Fjerne enhver tilbehør du anvendte til at lukke din pool, skimmeren dækker eller winterizing stik, og geninstallere dele du fjernet i efteråret. Kontrollere pumpe kurv og filter for slid eller ødelagte dele. Lube O-ringe. Hook op pumpen, filter, slanger, varmelegeme og andet udstyr, du har brug for at re-installere, derefter udfylde poolen. Bruge en start-up kit til at rense din pool, styre alger og undgå pletter. Tilføje klor og overvåge vandet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com