Vedvarende ressource enheder

October 17

Vedvarende ressource enheder

Der er en række vedvarende ressource enheder, som kan give elektricitet til både fjerne og "på nettet" boliger og virksomheder. Med de nuværende fremskridt og tilgængeligheden af sol, vind, vand og menneskelige genererede kraftsystemer det er absurd at sige, at vi har en energikrise. Nok solenergi slår den solbeskinnede side af jorden hver dag til magten i hele verden i 27 år. Det er langt mere korrekt at sige, at vi har et fossilt brændstof krise. Der er mange vedvarende energi systemer, der vil give gratis, ren elektricitet vi vil kun bruge dem.

Solenergi systemer

Solenergi systemer var skrøbelig, klodset, dyrt og ikke meget effektiv mange år siden; men nuværende solsystemer er overkommelig og yderst effektive. Solar panelsystemer kan bruges til at drive en hel bygning, enkeltværelser eller selv bærbare elektriske generatorer. En udvalg af generatorsystemer, der vil drive et enkelt værelse kan bygges helt let for omkring $300. Selv i små måder, kan solar power spare os, penge og ressourcer. Nylige forbedringer i sol-teknologi har gjort det, overkommelig og praktisk at bruge små solar drevet enheder såsom radioer, lommelygter og brændeovne.

Vindmøllesystemer

Vindmøllesystemer har også langt bedre i de seneste år, at blive en praktisk mulighed for brug i hjemmet. Som sol, vind turbine generatorer kan forøge en "på nettet" power system eller bygges som en storstilet system til power fjernplaceringer.

Vandmølle systemer

Vandmølle systemer vil generere strøm 24 timer i døgnet i modsætning til sol og vind, som er begrænset til visse funktionelle perioder. Hvis du har adgang til en bevægende krop af vand på din ejendom, overveje denne mulighed for effektiv magt.

Human Powered Pedal og krank systemer

Binde en pedal eller krank system ind i din sol, drevne vind eller vand generator som en back up er en rigtig god idé. I tilfælde af udvidet dårligt vejr eller manglende vind, kan du stadig strøm dit hjem eller portable power system. Human powered pedalarme systemer er så let tilgængelige og overkommelige som den mere kendte sol, vind og vand systemer. Alle disse systemer producerer DC elektricitet og skal have en deep cycle batteri bank til at indsamle og udnytte den kraft genereret af jeres vedvarende grøn ordning.

Omgivende vibrationer systemer

Ved hjælp af et bestemt kredsløb arrangement med antenner kan du faktisk indsamle og udnytte broadcast bølger for elektricitet. Radiobølger og andre sendesignaler bære en minut afgift, der kan høstes og lagret i et batteri bank og forvandlet til brugbar elektricitet.

Brintsystemer Generator

En ny teknologi, der involverer vand elektrolyse til at producere brint kan udnyttes i benzinmotorer såsom biler eller brændstof generatorer eller enheder, der kører på propan eller naturgas. Projekt bøger og vejledninger på denne type teknologi er tilgængelige på biblioteker, boghandlere og downloadplacering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com