Vegetabilsk plantning i Okanagan Valley

December 13

Vegetabilsk plantning i Okanagan Valley

Okanagan-dalen er en region beliggende i provinsen British Columbia, på bassinet af Okanagan-søen. Okanagan-søen ligger på den canadiske side af Okanagan-floden og det er en del af et tørt og solrigt klima. Dyrke en køkkenhave i Okanagan Valley kan opnås på grund af regionens lang sommersæson og rolig, short vintre.

Jordkvalitet

I Okanagan Valley regionen er i zonen 6A plante hårdførhed ifølge USDA, og dens jord er rig på næringsstoffer på grund af dets nærhed til Okanagan-søen. Men sørg for din køkkenhave jord er blandet med tilstrækkelige mængder af sphagnum for ordentlig væskeophobning. Det tørre og milde klima i Okanagan Valley gør sphagnum og drop linjer for vanding nødvendigt. Gødning er også vigtig. Okanagan Valley er også kendt for sin malkekvægsbedrifter, så kvæg husdyrgødning er tilgængelig til at øge vækstpotentialet i din have. Et godt alternativ til kvæg gødning er vermicompost, som er en blanding af ormen støbegods og almindelige haven kompost.

Plantning

Strategisk plante dine grøntsager efter hvor meget lys områderne i din have Modtag. Nogle grøntsager foretrækker lange timer af sollys, og nogle kræver perioder i den kølige skygge. En sol-elskende vegetabilske plante er tomat, som trives vidunderligt i Okanagan Valley regionen. Det producerer også attraktive gule blomster, som lysere op din køkkenhave i vækstsæsonen. Planter som agurker og peberfrugt også gøre godt i solen. Planter som søde ærter og broccoli, dog kræver mindst nogle skygge og bør plantes senere i vækstsæsonen i juli måned.

Diverse

Dyrke grøntsager i Okanagan Valley vil vise sig ikke at være sådan en udfordring, fordi regionen er en ideel fordel. Det er støder direkte op til en næringsrig og gamle vandkilde, der indeholder vand, der næres af fisk og akvatiske planteliv under dens overflade. Regionen oplever også en lang sommersæson 5 måneder, og en meget kort 3-måneders vintersæson. Den lang vækstsæson i Okanagan Valley giver mulighed for at dyrke en bred vifte af frugt, grøntsager og urter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com