Vegetabilske havearbejde i drivhuse

April 22

Vegetabilske havearbejde i drivhuse

Drivhuse tilbyder gartnere et sted at have året rundt, især på steder med et koldt klima og korte vækstsæson. Når dyrke grøntsager i drivhuse, kan gartnere nyde en tidligere høst samt grøntsager, der ellers ikke ville nå i en udenfor haven. Før du kan bygge et drivhus, beslutte på en placering, der er tilgængelig og har sollys for i det mindste en del af dagen. Med lidt planlægning, kan gartnere nyde dyrkning og høst deres egne grøntsager inden for et par måneder.

Drivhus placering

Ifølge webstedet kyndige gartner er placering den vigtigste faktor, når det kommer til drivhuse. Parlamentet bør få mindst et par timer af morgensol, og efter der, skygge om eftermiddagen vil ikke skade Plantesundhed. En anden faktor, beliggenhed er ordentlig dræning. Drivhuse bør bygges lidt højere end jorden for at sikre, at Parlamentet er i stand til at dræne overskydende vand og ikke oversvømme. Drivhuset skal også være på en tilgængelig placering samt har elektricitet kapacitet. Dette vil være nyttigt at køre varmeapparater, vandsystemer og belysning. Også overveje hvis du gerne vil arbejdsområdet udenfor drivhuset til kompost, eller bruge som opbevaring.

Drivhus temperatur

Når det kommer til temperatur, kan drivhuse være enten kold, kold eller varm. Disse er de mindste temperaturer, der forekommer om natten og bevares ikke i løbet af dagen. Drivhuse i kolde klimaer er opvarmet af solen og haven vejledninger hjemmeside, opretholde en temperatur på mindst 28 grader. Selv om intet kan vokse i dette drivhus med denne temperatur om vinteren, kan vinter planter gemmes, hvis de ikke er frost følsomme. Cool drivhuse er opvarmet med gas eller El varme i de køligere måneder af efterår og vinter og opretholde en temperatur på mindst 45 grader. Planternes vækst kan forekomme her, men for det meste det er et sted at opbevare vinter planter indtil foråret og sommeren. Den optimale type drivhus er varm. En temperatur på mindst 55 grader fastholdes gennem gas eller El varme om natten, hvilket er den optimale voksende temperatur for de fleste planter. Dog kan varmeudgifter tilføje, hvis din klima har en lang, kold vinter. I et klima med varme somre, der drivhuse bruges til at køle ned planter i løbet af foråret og sommeren.

Drivhus grønsager

Ifølge kyndige gartner hjemmeside, mest grønne eller root vil grøntsager gøre godt i cool drivhuse i efteråret eller vinteren. Afgrøder som salat, grønkål, Swiss Chard, gulerødder, rødbeder og spinat kan høstes i et drivhus hele vinteren, så længe de holdes fri for frost. Grøntsager, der er dyrket uden for i foråret og sommeren måneder kan flyttes til drivhuset til at udvide deres høst. I varme drivhuse, vil de fleste grøntsager trives, især tomater, melon, peberfrugter og agurker.

Hvornår de skal starte drivhus grøntsagsfrø

Når at starte grøntsagsfrø i et drivhus, afhænger af den natlige temperatur i huset. Varme drivhuse er anset for at have en natlig temperatur på mindst 55 grader og cool drivhuse har natlige temperaturer under 45 grader. For en sommer afgrøde af tomater, ifølge webstedet Havearbejde Guide begynder frø i januar og omplante dem i større beholdere i februar i et varmt drivhus. For en vinterafgrøde, skal du begynde frø i begyndelsen af juli til transport af September. For en afgrøde af peberfrugter og agurker i sommeren Begynd frø i et varmt drivhus i slutningen af februar, transplantation i April og høst i juni.

For cool drivhuse, vælge frø for winter grøntsager som grønkål, salat og gulerødder og starte plantning i begyndelsen af marts til høst i April eller juni. Tidlige forår er den bedste tid fordi temperaturer ikke så koldt hele natten, gør det muligt for frø spiring.

Pleje af drivhus grøntsager

For at holde drivhus grøntsager sund, bør visse foranstaltninger følges. Når det kommer til containere, bruge terra cotta for åndbarhed eller plast, som er billig. Planter, der vokser i drivhuse i beholdere skal vandes oftere end dem i jorden. Ifølge den kyndige gartner hjemmeside, Placer en finger omkring en tomme i jorden. Hvis jorden føles tør, skal det vandes. Når vanding planter, vand kun jord og ikke bladene, fordi rødderne bringe de nødvendige fugt til blade på deres egne. Sørg for gryder har ordentlig dræning, da stående vand kan forårsage sygdom.

Fordele til drivhus grøntsager

Når drivhuse er bygget i en ideel beliggenhed og ordentlig dræning og temperaturer, kan grøntsager trives hele året. Gartnere er i stand til at kontrollere brugen af pesticider i deres grøntsager, eller de kan vælge at dyrke økologisk uden brug af kemikalier. Ved at dyrke dine egne grøntsager, kan gartnere spare penge ved at dyrke deres egen mad, som frø pakker er billig. Mens bygge et drivhus kan være tidskrævende og dyrt, anser det for en investering i sund kost, bæredygtighed og måde at spare penge på mad.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com