Vegetabilske havearbejde og jord Prep

September 11

Vegetabilske havearbejde og jord Prep

I deres iver for at plante en køkkenhave, fyldt med friske grøntsager, fokusere mange nye gartnere hele deres opmærksomhed på hvilke grøntsager til at vokse og overse haven webstedet. At vælge det relevante websted, bestemmelse af dens størrelse og forberede jorden korrekt er lige så vigtigt som at vælge de rigtige planter.

Beliggenhed

Vælg et område, der modtager mindst 6-8 timer i direkte sollys om dagen. Kigge efter et område, der er en smule hævet og ikke bliver våd i foråret. God dræning er af afgørende betydning at plante vækst. Våde områder mangler ordentlig dræning og dine planter vil lide.

Grundlæggende præparater

Bestemme størrelsen af din have. Husk hvor meget tid du har til at afsætte til havearbejde. Selv om en stor flakkende haven seng kan appellere til dig, hvis du ikke har tid til at tage sig af det, vil det lide. Begynde i det små og øge hvert år, hvis du er en ny gartner. En 10 af 10 fods plot kan være stor nok til din første have.

Indtil jord til en dybde af 8-10 inches med en have rorpind. Hvis du opretter en ny seng, Fjern sod fra området først med en sod stripper eller spade. Fjern sten, rødder og rester fra jorden og rake området glat.

Jord test

Kontakt din lokale udvidelse service for at opnå en jord testkit og afprøve din jord. Følg vejledningen i kit for udtagning af prøver af din jord og returnere sættet til jorden test office. En god jord test vil give dig en oversigt over dine jordbundsforholdene sammen med anbefalinger til ændring af jorden.

Ændring af jorden

Følg anbefalingerne i din jord test rapport til ændring af din jord. Typisk jord ændringer indeholder organisk materiale, såsom kompost, godt rådnet gødning eller sphagnum og gødning-- men kan indeholde andre ændringsforslag, sådan en kalksten til at justere pH-værdien af din jord. Fordelt ændringsforslagene på toppen af jorden efter de anbefalede mængder. Indtil dem ind i den eksisterende jord med en have rorpind.

Plantning grøntsager

Plante dine grøntsager efter anvisningerne på frøposen. Dette omfatter dybden af frø og anbefalede afstanden mellem frøene. Disse tal er blevet beregnet for optimal sundhed af dine planter.

Bagsiden af frøposen indeholder også den anbefalede plantning tid for dit område. Følger denne nøje forbedrer dine chancer for succes med din have.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com