Vejledning i at angive Rockwell Jointer knive

April 23

Enhver erfaren woodworker ved, at en alvorlig møbler træbearbejdning shop ikke er komplet uden en jointer. Overfræsere anvendes primært til at rette skæve bestyrelser, som senere kan bruges til at gøre prime møbler. Som med enhver ilder, jointer vinger vokse kedelig med brug og kræver skarphed. Jointer vinger er den første og letteste skridt mod genoprette deres anvendelighed. Den større opgave, og ofte de mest udfordrende for de fleste, sætter jointer knive. Hvis de ikke er korrekt indstillet, er det ligegyldigt hvor kraftige de er.

Instruktioner

•Tag Rockwell-jointer. Fjerne hegnet, vagt og dust collector boot. Bruge en shop støvsuger og rag til at rense arbejdsområdet og holde støvet fra at komme ind i fræser hoved. Bogstav eller tal hver kniv slot cutter hovedet, så tjek det for enhver wobble eller spille fra side til side. Kontroller trisse snugness og lås ned i outfeed tabel.

•Calibrate din måleur. Placer indikatoren på outfeed bordet med sin magnet fjernet. Placere arm for at tillade stemplet tip til lidt børste fræser hoved.

•Juster ingsknap at se den dial nålen bevæge sig et par tusindedele, mens du bevæger foden frem og tilbage på vinkelret position. Stemplet er i top dead center over fræser hoved, er skiven på dens maksimale læsning. Bevæge armen lidt, indtil spidsen bare rører den outfeed tabel. Bringe måleren til nul ved at dreje.

•Tag en af de gamle knive og løst placere en af de nye knive i sin slot. Skub bunden af indikatoren kalibreret til hegnet slutningen af fræser hoved. Træk indikatoren for stemplet over fræser hoved, at finde sin top dead center ved at flytte basen frem og tilbage.

•Holde den base position når du har fundet top dead center. Vippe cutter hovedet bagud, indtil den knivsæg er under spidsen. Justere højden til.002 pr. indikator, under tabellen outfeed.

•Se spidsen af kniven rejse til den ønskede højde 0, mens du strammer skruen. Gentag denne procedure for rabbiting enden af fræser hoved. Arbejde ned kniven trykke ned, hvor den er høj og nysgerrige op hvor det er lav på hver sætskruen, stramning hver skrue, når den knivsæg er præcis selv med tabellen outfeed.

Anslag dysefastgørelsen rock cutter hovedet på dead center. Gå tilbage og drejningsmoment jævnt hvert sæt skruen for at bevare jævnt tryk langs hovedet. Rotere fræser hoved og gå til den næste kniv.

Tips & advarsler

  • For den gennemsnitlige jointer på seks til otte inches, tillade omkring en time første gang.
  • Dobbelt-tjekke knive, og sørg for de er niveau med tabellen outfeed.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com