Vejledning i brug af en Panasonic CS-E9HKEW

September 25

Ud over køleluft, kan Panasonic CS-E9HKEW klimaanlægget også rense luften eller give en varm brise i de kølige måneder. Du styrer det af enten ved hjælp af kontrolelementerne på de vigtigste panel af aircondition-system eller den fjernbetjening, der fulgte med enheden.

Instruktioner

•Drej på Panasonic CS-E9HKEW ved at trykke på "Power" knappen på fjernbetjeningen eller selve enheden. Når det er på, du kan indstille temperaturen manuelt ved at trykke på "Temp" op og ned pilene, indtil skærmen viser den ønskede temperatur.

•Tryk på "Mode" knappen for at bladre gennem funktionsmåder for enheden. Panasonic CS-E9HKEW vil ændre tilstanden ifølge de udendørs og indendørs temperaturer og den temperatur, som din enhed er angivet på hvis du vælger "Auto". Du kan ændre tilstanden dig selv til "Varme", "Cool" eller "Tørt" tilstand. "Tør" tilstand aktiveres affugter på enheden.

•Skub "Timer" på eller off-knappen til at indstille eller stoppe en tidtager at vil slukke enheden på. Efter at skubbe knappen "On", tryk på op- og nedpilene nær tidtager kontrol at indstille den korrekte tid. Tryk på knappen "Set" for at bekræfte din indstilling. "Timer" lys bliver så længe timeren er indstillet.

•Tryk på knappen "Fan Speed" til at bladre gennem de fem tilgængelige fan hastigheder. Tryk på knappen "Air Swing" at cykle gennem tilgængelige vinkler hvor luften kommer fra din ventilationskanaler.

•Tryk på knappen "Patrulje" til at begynde overvågning af luftkvaliteten i dit hjem. Hvis luftkvaliteten er lav, vil funktionen E-Ion begynder automatisk at rense luften. At trykke på knappen "E-Ion" vil begynde luftrensning processen automatisk for at give dig en byge af frisk luft. Den "Rolige" knap vil reducere den stoej, som frembringes af din enhed og knappen "Kraftfuld" vil øge outputtet af din Panasonic klimaanlæg til at nå en ønsket temperatur hurtigere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com