Vejledning i brug af en Power murske

March 21

Vejledning i brug af en Power murske

Efterbehandling et betongulv er ikke en let opgave. Selv med en murske, kan sikrer, at gulvet, som du lægger er flad og holdbare være tidskrævende og vanskelig. Mens en power murske ikke udjævner gulvet, vil det give en finish, der vil vare over tid og stå op på års misbrug. Mens hånd trowels kan være en effektiv løsning givet tid og kræfter, en power murske vil i høj grad reducere den tid, når du slutter et betongulv og vil resultere i en perfekt finish, hvilket gør det til en omkostningseffektiv løsning til dine konkrete behov.

Flydende en murske

Flere trin er involveret i power murske proces. Før du begynder, diskutere med ekspert hvad slags murske bedst passer til dine behov. En kontorist i en hardware butik vil være i stand til at forklare processen for dig, eller han vil kunne henvise dig til en person, der kan. Når du har besluttet dig for en murske, skal du til at "flyde" murske, ved hjælp af særlige vinger eller en disk. Fordi processen af flydende er færdig før de konkrete helbredelsesmetoder helt, vil den rense mærker lavet i blødt beton uden bibringe den endelige finish på konkrete gulvet.

Bevæger sig fremad

Flydende en murske bør ikke forårsage gouges til form i betonen. Hvis du har afsluttet den flydende proces og finde at murske har ødelagt fladhed af gulvet, skal du muligvis sikre, at murske er flad. Enhver pitch vil resultere i ardannelse din betongulv. Hvis flydende har fungeret korrekt, skal målstregen være flad og glat, men ikke helt hård. Mens mærker kan stå i beton på grund af murske passerer, bør ingen af dem være for dybt.

Efterbehandling

Når murske har været flød over overfladen ved hjælp af en speciel disk eller vinger, skal den være færdig. Hvis mærker er tilbage i overfladen af beton, skal du vente indtil det har tørret helt før efterbehandling. Efterbehandling vingerne og operatoren murske vil lægge pres på betonen til at komprimere overfladen. En lille mængde af bløder vand kan være til stede under efterbehandling, men det tyder ikke på, at gulvet ikke er tilstrækkeligt helbredt for efterbehandling. Flere passerer, med vingerne flyttes gradvist stejlere, kan være nødvendigt for dig at afslutte processen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com