Vejledning i brug af kombination mikrobølgeovn/varmluftovn

December 9

Vejledning i brug af kombination mikrobølgeovn/varmluftovn

En mikrobølgeovn/konvektion ovn kombination er en mindre, countertop enheder i nærheden af størrelsen af en standard mikrobølgeovn; Det bruger dog ikke stråling til at tilberede maden. I stedet, det bruger de samme varme principper som standard konvektionsovn. På grund af den mindre størrelse kan det kun koge individuelle størrelse måltider; kogetiden er dog kortere med mikrobølgeovn/konvektion ovn på grund af det mindre område den skal varme.

Instruktioner

•LED på mikroovn/konvektionsovn. Nogle produkter har ikke en faktiske "Power" knappen og kræver, at du tilslutter apparatet til at tænde det, så tag det du kan afbryde strømmen.

•Vælg funktionen "Kok", derefter justere temperatur til den passende varme. Mikrobølgeovn/konvektionsovn brande på og tager et par minutter til at varme helt til den ønskede temperatur. Nogle ovne har en lille alarm, der lyder når temperaturen er nået.

•Åbn ovndøren og slide i maden. Indre af ovnen har en lille rack, ligesom en stor ovn. Luk ovnen, derefter tryk på "Timer" option på mikroovn/konvektionsovn. Angiv længden ønskede mad at tilberede. Når maden er færdig alarm en igen (på nogle modeller).

•Åbn døren til mikrobølgeovn/konvektion ovn og fjern den mad. Magt ned i ovnen og hold plast objekter væk mens det køler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com