Vejledning i brug af skarpe mikrobølgeovn Model R-1460

September 9

Den skarpe mikrobølgeovn Model R-1460 udnytter en interaktiv madlavning system (som gør alle skarpe model R-1400 serie ovne), der tilbyder en trinvis rækkefølgen af viste anvisninger i detvisuelle displayvindue. Brugerne blot trykke på de ønskede svar til madlavning spørgsmål, som de vises i vinduet. Det er nemt at blive dygtige i ved hjælp af denne funktion.

Instruktioner

•Locate Kontrolpanel vises i øverste højre hjørne af den ovn frontpanelet, direkte over tastaturet. Ord vil belyse i displayet for at angive aktiveret funktioner og specifikke madlavning instruktioner samt beder dig relevante spørgsmål, som du indtaster de madlavning parametre du har lyst.

•Indstil varigheden af manuel betjening ved at angive tilberedningstid i minutter og sekunder på tastaturet. Tryk "start/touch" pad en gang. Dette vil starte tilberedningen ved 100% effekt for den angivne periode.

•Anvend en af 11 forudindstillede magt niveauer (i stedet for fuld effekt) til at koge ved først at angive tilberedningstid i minutter og sekunder på tastaturet. Derefter berøre "Effekt" tastatur én gang, og Angiv de talord "3," for eksempel, på tastaturet. Dette repræsenterer en 30 procent strømstyringsindstilling. Tryk "start/touch" pad en gang. Madlavning vil starte i udpegede perioden på 30 procent strøm. Hver 10 procent stigning i magt er repræsenteret ved den næste ciffer på tastaturet (4 = 40 procent, 5 = 50 procent, osv.).

•Drej tændt eller slukket de indvendige pladespiller (der kredser mad, som det madlavning). Pegeplade den "Pladespiller on/off" én gang, og se efter "Pladespiller OFF" i displayvinduet. Pegeplade den "Pladespiller on/off" igen, og se efter "Pladespiller ON" i displayvinduet. Efter indstilling pladespilleren til den ønskede indstilling, gå videre med indtastning af tid til at koge og passende magt niveauer som beskrevet ovenfor.

Tips & advarsler

  • Dette apparat anvender en 120-volt væg beholder, der skal være korrekt installeret og jordet. Brugen af forlængerledninger kan ikke anbefales.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com