Vejledning i brugen af diatoméjord

August 27

Vejledning i brugen af diatoméjord

Diatoméjord er et naturligt forekommende stof, der er jorden ned til et fint pulver og bruges til forskellige formål alt efter hvordan det behandles. Ubehandlet, eller mad-grade diatoméjord kan bruges som et kosttilskud og pesticider. Det bruges også i slibende rengøringsmidler forbindelser, ansigtsbehandlinger og nogle mærker af tandpasta. Behandlede former for diatoméjord anvendes i pool filtre som vand behandling værktøj og er ikke sikkert til konsum eller foderbrug. Mad-grade diatoméjord er en fremragende pesticid, som det er ugiftige og miljøvenlige.

Instruktioner

Brug som en husstand Pesiticide

•Fyld en gallon størrelse plast pose med mad grade diatoméjord. Luk posen og sikre, at det er helt forseglet.

•Pinch et hjørne af posen og slå det op og ned. Snip, der ender med en saks. Kun cut off 1/6 til 1/8 tomme til at oprette et lille hul.

•Drej posen over og hæld diatoméjord ud i en lang linje langs områderne i dit hus for at blive behandlet. Bruge langs baseboards, langs ryggen af skabe, bag køleskab, vindueskarme og i alle kroge eller rum, hvor du har problemer med skadedyr. Diatoméjord er effektiv mod husstand insekter og bugs (kakerlakker, myrer, Sølvfisk, etc.) men vil ikke arbejde på mus og rotter. Bære beskyttende øje beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske mens håndtering diatoméjord for at undgå at få det i dine øjne og lunger.

•Sprinkle diatoméjord på dine tæpper til at dræbe lopper og flåter. Lad det sidde i gulvtæppet i mindst 24 til 48 timer for at udsætte alle skadedyr til det og derefter vakuum det op med en almindelig støvsuger.

•Støvposens diatoméjord på potteplanter, omkring deres gryder og på toppen af potteplanter jorden til bekæmpelse af skadegørere, såsom tomat edderkopper, bladlus og myrer.

Brug i haven

•Opret en 2 - til 3 3/4-tommer (ca. 5 cm til 7 cm) bred skår af mad-grade diatoméjord omkring haveplanter ved hjælp af metoden baggie for at skabe en slug vagt.

•Støvposens haveplanter med diatoméjord efter det har regnet. Diatoméjord vil ikke overholde planter godt, medmindre de er lidt fugtig. Du kan sprøjte dine planter med en mister og derefter støv, eller du kan vente til efter det regner. Diatoméjord vil være nødvendigt at genanvendes, når det regner. Minimere ødelæggelse af gavnlige insekter ved at anvende diatoméjord sent eftermiddag eller tidligt om aftenen når insekt aktivitet er lavest. Gælde ikke det overdrevent.

•Mix en del diatoméjord til fem dele vand med et par dråber skålen sæbe i en sprayflaske. Spray blandingen på stammerne af træer til at dræbe Udvisningshamre og bark-tørrende bugs.

Til brug på kæledyr

•Fyld en salt shaker eller mel duster med mad grade diatoméjord. Sikre, at havnene er åben, så det kan flyde frit.

•Støvposens jeres pets' pels med diatoméjord, og gnid det at dræbe lopper og flåter. Undgå drysses i jeres pets' øjne og ansigt. En støvning bør være nok til at behandle en korthåret dyr, men en anden afstøvning kan være nødvendig for en pet med længere pels. Vask, tør og kam dit kæledyr inden aftørring. Opbevare jeres pet rolig og i snor i et par timer før gør det muligt at genoptage normal aktivitet. Vask ikke jeres pet i mindst en uge efter en ansøgning.

•Applicer diatoméjord til jeres pets' sengetøj på begge sider og omkring de områder, hvor pet kan strejfe eller hvile. Du kan anvende det til udenfor penne, hvis det ønskes. Vær omhyggelig med ikke at udsætte gavnlige insekter til diatoméjord eller de vil blive dræbt sammen med uønskede skadedyr.

Kosten bruges

•Kombiner 1 tbsp. mad-grade diatoméjord med 8 fl. ounce saft (noget af en ikke-citrus sort) og spiser dagligt. Mad-grade diatoméjord er det eneste diatoméjord produkt egnet til konsum. Det har et højt indhold af mineralske og menes at hjælpe afgifte dit fordøjelsessystem. Disse erklæringer er ikke blevet undersøgt eller godkendt af Food and Drug Administration.

•Mix 1/2 tsk mad-grade diatoméjord med jeres pets' mad (for mindre dyr) og 1 tsk for større dyr, en gang om dagen. Diatoméjord menes at hjælpe kontrol interne parasitter, som orme. Nogle pet foods allerede diatoméjord blandet ind i dem.

•Blend mad-grade diatoméjord med lagrede frø til at forebygge angreb ved afstøvning frøene inde i deres opbevaringsbeholder. Ryst frøene eller skylle dem før indtagelse, hvis det foretrækkes.

Tips & advarsler

  • Diatoméjord på mikroskopiske niveau, er en meget skarp sammensatte. Denne skarpe natur tillader diatoméjord at ridse, punkteres og skære den ydre overflade af insekter, der fører til dehydrering og i sidste ende, død. Diatoméjord kan bekæmpelse af skadedyr uden brug af barske, giftige kemikalier og er helt naturligt. Så, når du bruger dette stof (udenfor og inde i hjemmet) du ikke behøver at bekymre sig om menneskelige eller pet eksponering og miljøforurening.
  • Diatoméjord er udråbt som et kosttilskud. Sikre, at du bruger mad-grade diatoméjord, hvis du vil bruge det på måde.
  • Undgå at indånde diatoméjord og få det i dine øjne. Støv kan irritere vejrtrækning passager og kan ridse overfladen af øjet.
  • Vær omhyggelig med ikke at udsætte gavnlige insekter til diatoméjord eller de vil blive dræbt sammen med uønskede skadedyr.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com