Vejledning i installation af en garageport

August 26

Instruktioner til installation af en garageport er nemmere at følge end du måske tror. Det er et projekt, der tager tålmodighed og tid, men det er under færdighedsniveau i den gennemsnitlige gør det selv-boligejer. Du skal lægge en weekend at få projektet afsluttet og du vil sandsynligvis have en hjælper til at hjælpe dig med nogle aspekter af projektet.

Fjern den eksisterende dør

Du og hjælperen må forstå hvad du vil gøre og hvordan det vil ske. Det er vigtigt, at du slipper spændingerne springs på døren i den korrekte måde, sà ¥ du kan fjerne mekanismen sikkert. Når du hæve døren skal du låse det på plads. C-klemmer eller låsning tænger vil arbejde for dette formål.

Uanset hvilken mekanisme, du bruger, Sørg for, at enhederne er ekstra stramme. Arbejde omhyggeligt, som du afmontere kablet og fjedre på hver side af døren og dørens foråret mekanisme. Før du kan fjerne panelerne, placere en betonblok eller 4-tommer x 4 tommer træ blok under hver ende for døren til hvile. Når du fjerner låsemekanismen og lavere døren, Sørg for at du korrekt er rustet til at håndtere vægten af døren.

Ny dør forsamling

Sætte dig selv med dørkomponenter og hvordan de passer sammen vil gøre forsamlingen processen gå glattere. Døren spor skal være fastgjort til døren jambs, så sørg for at jambs er i gode generelle tilstand. Dør stopper skal være installeret på jambs at holde paneler på plads på den udvendige side. I tilfælde af du nødt til at justere stopper, sikker søm halvvejs.

Følg producentens anvisninger for montage døren og spor. Bundpanelet bør være LUN mod stopper på begge sider og niveau. Få panelet første rigtige, fordi det vil afgøre anfald af efterfølgende paneler. De fleste mennesker indsætte negle og bøje dem mod paneler til at holde panelerne stram. Normalt, vil indsætte træ shims bag jambs hjælpe får en god pasform.

Når de lodrette spor er monteret over rullerne og rullerne er i hængslerne, kan du bore huller til lag skruer og fastgøre beslagene til jambs. Hængende et reb fra loftet og binde det omkring den vandrette spor er en god metode til at holde brik på plads du tilslutter det til den vertikale komponent. Sporene skal justeres og sikret, før du kan installere foråret hardware og foråret mekanisme.

Døråbner

Metoden til installation af åbnere afhænger af produktet. Den vigtigste del af garage døråbner er header-beslag, der er installeret i udformningen af garage over døren. Beslaget støtter stress forårsaget på den oplukker jernbane af åbning og lukning af døren. Hvis garagen loft er færdig, skal du sandsynligvis installere en støtte beslag.

Også, træ blokke eller beslag kan også være nødvendigt at støtte sensorerne. Døre, der overstiger 7 fod i højde kan kræve en forlængelse rail kit. Sørg for, at kløften gulv mellem gulvet og døren er ¼ tommer eller mindre så at sikkerhedsanordning kan fungere korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com