Vejledning i plantning Bahia græsfrø

April 2

Bahia er en varm sæson græs, der er tørke resistente. Det er et godt valg, da det kan overleve i mange jordtyper og modstår insekter og sygdom. Det kan plantes noget tidspunkt i vækstsæsonen. Du kan plante Bahia i allerede etablerede græsplæner eller indtil et område til at starte fra bunden.

Hvornår

Selv om det er muligt at plante Bahiagrass hele året, er det bedste tidspunkt at frø i løbet af tidlig om foråret og sommermåneder. Plante din Bahia mellem marts og August for de bedste resultater. Bahia frø har brug for fugtige, varme jord til at spire.

Hvordan til at plante

Du skal først afgøre, om du vil plante Bahia i en eksisterende græsplæne eller starte fra bunden, som vil kræve at du dyrke din jord for at dræbe eventuelle resterende ukrudt eller græs. Tilling er ideel, fordi planter, der vokser i nærheden af områder, hvor du sætter frø tjene som konkurrence til den nye vækst. Frø har brug for sollys og næringsstoffer og etablerede planter vil absorbere meget af det, hvilket gør det sværere for frø til at vokse. I virkeligheden, vil nogle frø sandsynligvis ikke spire i disse betingelser. For at eliminere denne konkurrence, Sørg for at ingen voksen planter er placeret inden for 6 inches fra det område, du såning. Et andet tip til at huske er, at Bahia har tendens til at tynde ud over tid, så det er en god ide at overseed for at sikre tyk tørv.

Tilling

Første, indtil området til udplantning. Bruge en have rorpind eller en traktor harrow. Du kan også bruge en skovl, hvis det er et lille område. Når du er færdig, niveau jorden med en rake. Fjerne alle bakker og depressioner. Plante din frø. Når dette er gjort, rake eller træk området seedet til at omfatte frø med 1/4 tomme af jord. Vand i området. Satte gødning, hvis det er nødvendigt i løbet af vækstsæsonen. Mow regelmæssigt. Husk, at frisk seedede græsplæner nødt vande en gang eller to gange om dagen.

Ikke Tilling

Denne plantning metode, klippe området lav for at fjerne overskydende plantematerialer. Derefter sætte ned din frø. Rake området du såede med en hånd rake, og sørg for ridser er efterladt i jorden mellem planterne at lade nogle frø falder i dale, så de vil blive dækket med jord i tid. Bahia græsfrø skal denne afdækning at vokse. Igen, en 1/4-inch dækker er ideel. Bahia plejer at vokse når simpelthen smidt på jorden og venstre. Følg normale vanding og gødskning praksis for området.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com