Vejledning i plantning Spearmint frø

January 26

Spearmint gør velsmagende te og øger enhver gelé, sovs eller frugt salat. Det er også ganske enkelt at vokse. I virkeligheden, bør plantning og dyrkning af spearmint ikke være et problem for selv de nyeste af gartnere. Kontrollerende spearmint er, hvis der opstår problemer, så det er bedst at dyrke mynte i en gryde og væk fra resten af din have.

Start frø

Stiklinger kan startes udendørs, så længe de er i delvis sol og fugtig jord. Soen frøplanter mindst 1 fod fra hinanden. At foretrække afstanden er ca 3 fødder fra hinanden. Husk, at planten er meget invasiv og vil overtage resten af din have, hvis ikke stærkt kontrollerede.

Den bedste måde at starte spearmint fra frø er indendørs som en stueplante. Give hver enkelt i sin egen pot til at vokse ind i en omkreds af 1 fod. Spearmint planter er meget invasiv, så mere end én plante i en potte kan fortrænge hinanden og stunt vækst. Hvis du planlægger at overføre planter udendørs, når de har spiret, skal du starte dem 8-10 uger før den sidste frost. For at få de bedste vækst resultater indendørs, placere dine planter under kompakt fluorescerende pærer, høj-output lysstofrør eller høj-intensitet-udledning voksende lys, såsom metalhalogen lys. Dog producerer standard lysstofrør acceptable resultater, hvis andre lys ikke er tilgængelige.

Placere standard fluorescerende lys 2 til 4 inches væk fra spidsen af spearmint blade engang spirede. Hvis bruger en højere intensitet lys, såsom kompakt eller high-output fluorescerende, holde lys mindst en fod fra bladene. Grow lights skal holdes mindst 2 til 4 fod over blade.

Holde planterne på en regelmæssig vanding tidsplan og være omhyggelig med ikke at kingsize udplantningsplanterne. Ifølge Gartners netværk, kan spearmint tåle høj varme og tørke, så husk på at lidt vand rækker langt. Bruge en oscillerende fan til forsigtigt at blæse de planter og blade i to timer om dagen for at simulere et udendørs miljø og hjælpe vokse en hjerteligere plante.

Overførsel af udendørs

Hvis du overfører planter udendørs, Sørg for at placere dem langt væk fra andre planter i din have eller bruge en grænse kant til at styre deres rod spredes. Efter Doug Green, vedligeholder af Simple gaver gården, er den bedste måde at begrænse mynte vækst til at holde din mynte i beholderen og begrave hele beholderen i jorden. Skære enhver stilke, der rejser til andre planter og holde området godt vandes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com