Vejledning om klassificering af malaysiske gummiplantager

December 23

Vejledning om klassificering af malaysiske gummiplantager

Gummi træ (Hevea brasiliensis) er den standard navn af tømmer fra gummitræet. Indfødte til Brasilien, gummiplantager blev importeret til Sydøstasien for latex produktion i det tidlige 20. Den blege creme træ anvendes primært til møbler, gulve, paneler, blæsestøbning og møbelproduktions. I mange år hver tømmer-producerende land udviklet sine egne standarder og bedømt træ på forskellige måder. I 1983 skabt de Forenede Nationer, i samarbejde med ISO (International Organization for Standardization), ensartede internationale grading standarder for skoven anvendes i fremstillingsindustrien.

Tømmer Grading vs tømmer sortering

Der er en forskel mellem træ sortering og klassificering af tømmer. Træ sortering forekommer i feltet, hvor fagfolk hyret af tømmer virksomheder sats træ før skæring. Tømmer grading satser træerne baseret på deres sundhed, størrelse og rethed. Tømmer grading opstår ved møllen hvor træet behandles. Tømmer klassificering er processen med rating træ baseret på udseende, hvor fejl i træ som knob, spalter, revner, warp og twist bestemme karakteren. Tømmer er klassificeret af alvoren af de negative egenskaber.

Gummiplantager træ sortering i Malaysia

Det primære formål for gummiplantager Lunde i Indonesien er produktionen af latex, men de fleste gummiplantager træer produktive liv er 10 til 17 år efter at have nået modenhed. Skovene er konstant og nøje lykkedes (tyndet og genplantet). Der er hård konkurrence for træer blandt forskellige brancher og har for nylig været reguleret og strømlinet af den malaysiske regering.

Gummiplantager er den primære kildemateriale i fremstilling af MDF (Medium Density Fiberboard), men også til gulvbelægning og møbler for øje.

Den klassificering, der finder sted i malaysiske gummitræet skove under frasortering (høst), er primært af størrelse og forvrængning. Mindre og mindre lige træer er solgt til MDF producenter, fordi de er malet til små chips under fremstillingsprocessen. De større træer er solgt til mills, hvor de er savet til tømmer til gulvbelægning og møbler producenter.

Gummiplantager tømmer sortering i Malaysia

Tømmer sortering i Malaysia opstår på hver mølle. Logfilerne er savet i bestyrelser, og hver bord er sorteret efter sit udseende. Knuden størrelse og frekvens og korn ensartethed er nøglefaktorer for tømmer sortering i Malaysia. En fordel ved høst gummiplantager er, at kornet er meget ensartet med få fejl, knaster og revner, hvilket betyder, at der er mindre affald til gulvbelægning og møbler producenter.

Da Malaysia eksporterer en stor del af de rå-savet planker til Europa og USA, har de sortering standarder for gummiplantager måttet være på linje med europæiske og amerikanske standarder. Forståelse af kompleksiteten af amerikanske tømmer indplacering i de specifikke brancher af gulvbelægning og møbelkunst er nyttige i at forstå den måde malaysiske mills grade gummiplantager. USA har vedtaget UN/ISO standarderne i de fleste træ fremstillingsprocesser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com