Vejledning til anvendelse af venetianske puds

June 22

Vejledning til anvendelse af venetianske puds

Hvis du ønsker at tilføje nogle stil og dekorative flair til dit hjem, overveje at anvende venetiansk gips. Venetiansk gips henviser til en teknik, anvendelse af tynde lag for at opnå en struktureret overflade. Vægge med venetiansk gips er glat, men synes at have lag og dybde. Selv om du har aldrig pudset før, er det ikke svært at anvende venetiansk gips med succes.

Instruktioner

•Forbered din væg. Kontroller overfladen du planlægger at anvende venetiansk gips til er ren, jævn og flad. Tape off trim eller områder du ikke pudsning for at beskytte dem. Coat væggen med en oliebaseret primer ved hjælp af en maling rulle, og lad det tørre, før du fortsætter.

•Applicer en base coat af Marmorino venetiansk gips med en murske. Denne type af venetiansk gips har en grov føler, som de næste lag vil overholde. Tillad denne frakke til tørre fuldstændigt.

•Sand ned grundmaling af gips let med 100-sandkorn sandpapir. Sand off enhver overdrevent høje områder.

•Applicer tre mere frakker af venetianske puds med en murske af rustfrit stål. Brug tilfældig stokes og overlapper kanten af hvert strøg med næste. Tillad ikke kanterne tørre eller mister du effekten. Før du anvender det andet lag, lad det første lag tørre 70 procent. Gør det samme til den tredje frakke. Brug den samme teknik til alle tre frakker.

•Tillad tredje pelsen af venetianske puds tørre omkring 70 procent. Brug en rustfri stål finish murske at polere området. Tør nogen løs puds fra murske, mens du arbejder. En mindre murske vil give dig de bedste resultater.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com