Vejledning til udskiftning af blade til en Snapper plæneklipper

December 3

Den første Snapper magt plæneklipper blev kaldt den Snappin' skildpadde og blev først fremstillet i begyndelsen af 1950 ' erne. Da antallet af forstæder græsplæner begyndte at klatre i 1950erne og 1960s, så gjorde Snapper plæneklippere. En bag-motor ridning plæneklipperen kaldet kometen blev indført som et resultat. I 2010 fremstiller Snapper stadig benzin motor drevet tilkoblet plæneklippere og deres bagtil-motor ridning plæneklipper. Udskifte kniven kan blive nødvendige, når det bliver slidt eller bøjet.

Instruktioner

•Parkering plæneklipperen på en flad, plan overflade. Fjern brændstofbeholderen, hvis det er mere end tre fjerdedele fuld ved at løfte det lige op og ud af dets monteringsbeslag. Holde tanken med den ene hånd og fjerner benzin fyldstof cap fra toppen af tanken med den anden. Hæld brændstof i en benzin kan. Erstatte fælles landbrugspolitik og skubbe brændstoftanken tilbage i dets monteringsbeslag indtil det helt sidder.

•Lift forsiden af plæneklipperen op så de stående lige op og hviler på dens bageste motor vagt. Bruge en helper, hvis nødvendigt.

•Locate plæneklipper blad på undersiden af plæneklipperen dæk, som bør være let tilgængeligt med plæneklipperen stående på slutningen. Sætte på en par tungt arbejdshandsker og holde plæneklipper blade fra at dreje mens fjerner de bevare bolte. Drej de to blade bevare bolte i retningen mod uret med en skruenøgle og læg dem til side.

•Tag klingen fra spindel forsamling. Placér hullet i midten af en ny eller udskiftning blade over center møtrikken på spindlen. Line op de to monteringshullerne i bladet med bolt huller i spindlen. Sørg for skæring overflader vender fremad kanten af vingen, hvis det var at dreje med uret.

•Udskift plæneklipperen klinge bevare bolte og spænd dem med 30 til 40 fod pounds med en momentnøgle. Sænk forsigtigt forreste del af maskinen, indtil de forreste hjul er på jorden. Bruge en helper, hvis nødvendigt. Fjern fyldstof hætten fra brændstoftanken og hæld benzin tilbage i. Erstatte fælles landbrugspolitik.

Tips & advarsler

  • Sløve blade kan skærpes, hvis der er ingen andre skader, revner eller bøjninger. Hold kniven på en 22 til 28 graders vinkel mod en stationær slibehjul. Ikke grind off materiale forbi den oprindelige forkant.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com