Vejledningen for en Fiber Optic beton køkkenbordet

October 15

Vejledningen for en Fiber Optic beton køkkenbordet

Beton bordplader er let vedligeholdes og meget holdbar. Oprette din egen, kan du tilpasse din køkkenbordet for at passe enhver form eller størrelse. Tilføje fiber optic kabler til køkkenbordet under opførelsen, kan du slå køkkenbordet i et kunstværk. Indlejret under overfladen af køkkenbordet, fiber optik knyttet til glas kan tilføje lyse farver til din bordplade, skinnende støt, eller funklende i sted i henhold til belysning setup du vælger.

Instruktioner

•Indstil formen og størrelse af din køkkenbordet ved at bygge formen til køkkenbordet. Du kan også finde forme på hjem forbedring butikker. Hvis du vil oprette mønstrede kanter til køkkenbordet, klip udvidelser til side detaljer til toppen af mold form, udvide nedad i formen selv. Udvidelser er normalt tilgængelige fra den samme kilde som formene.

•Anvend en hammer til at smadre enderne af kablerne, flosser dem for lettere vedhæftning til glas bidder. Lim fiber optic kabler til glas bidder ved hjælp af hot limpistol. Knytte to kabler til lys-farvede glas bidder, og fire kabler til mørk-farvede glas bidder.

•Mix et lille parti af lav-nedturen beton med akryl forarbejdningsvirksomheden tilføjet til støtte i limning med andre beton anvendes. Lav-nedturen blandingen er tykkere end normale konkrete mix, og vil ikke hænge når placeret på en overflade. Vælg et mix, der afspejler det rum, hvor du bygger din bordplade. Ændre mix ved at tilføje farve eller aggregater, såsom små sten, der vil bryde op solid udseendet af beton. Bland beton i en trillebør til brugervenlighed.

•Lightly lim ansigter af glas stykker til mug nederst, der skaber toppen af køkkenbordet. Surround fibre med kolonner af lav-nedturen beton til halv højde af mug, så at fibrene holde ud på toppen af mold.

•Mix den regelmæssige konkrete mix i trillebør. Af beton bør være tyk, men nemt hældes. Tilføje en galvaniseret armeringsnet til beton, skåret i form af skimmel på varemærket halvvejs at tilføje forstærkning til køkkenbordet. Tråd fibre gennem trådnet, og derefter tilføje mere lav-nedturen kolonner til toppen af fibre over masken for at højden af mold. Den lave nedturen hjælper til at holde masken på plads, centreret i hældes slab. Bruge en spade for at hælde beton i formen omkring kegler op til højden af mold. Tryk på siden af formen med en gummihammer til at tvinge luftbobler på overfladen og forhindre luft huller fra formning i køkkenbordet. Tillad beton hærde i syv-18 dage.

•Tag formen og brug et enkelt hoved vinkelsliber til både glat køkkenbordet og fjerne alle spor af lim på glasset bidder. Slibe beton køkkenbordet ved hjælp af en konkret grinder til at fjerne mindre defekter, og så polere bordpladen glat med et konkret poler. Forsegle bordplade med konkrete fugemasse til slut overfladen og at beskytte det mod pletter.

•Installer køkkenbordet og forbinde enderne af fiber optic kabler til en lys kilde saa lys strømmer gennem kablet og belyser glas indlejret i køkkenbordet.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller, en ansigtsmaske og handsker når blanding og hælde beton for at beskytte dig mod farlige kemikalier.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com