Vent gratis vs udluftet Gas Logs

March 19

Gasfyret pejs kommer i to forskellige versioner: ventilerede og vent-fri. Udluftet modeller er sikrere, men tendens til at blive brugt primært til atmosfære eller som et hjem højdepunkt i stedet for ligetil varmeproduktion. Vent-fri pejse fremstille varmen mere effektivt og give boligejer en bredere vifte af muligheder, når du installerer, men de giver ikke altid den samme æstetiske værdi.

Ventileret konstruktion

Udluftet ildsteder er tilsluttet en influenza eller skorsten, der fører gennem huset og udenfor, at skabe en kanal af open air til pejsen. Disse type af gas logfiler er normalt installeret, hvor en traditionel, træ brændende pejs plejede at være. Lejlighedsvis kan en skorsten være installeret specielt til gaspejs, selv om det er mest almindelige i nye huse.

Vent gratis konstruktion

Vent gratis gasfyret pejs er selvstændige systemer, der kan installeres i vægge eller åbne områder, og er ikke forbundet med huset eller udeluften. Disse enheder kan variere fra tætsluttende træ versioner hvilke skal være genopfyldes vægmonteret pejse, der er forbundet til en gammel skorsten hvor influenza har været forseglet lukke.

Fordele til udluftet Gas Logs

Udluftet Gas Logs tillader luft at strømme frit mellem pejsen og udenfor, efterfyldning den ilt, som ilden skal brænde. Dette skaber en meget stærkere flamme, som er mere nyttigt for æstetiske grunde og kan bruges til at efterligne de naturlige træ-brand i en traditionel pejs. Vent gas logs har også et direkte og relativt ubesværet måde at frigive deres biprodukt emissioner, de kemikalier, der frigives som gas brænder, der kan være farlige, hvis fanget i pejsen og tilladt for at flygte ind i huset.

Fordele til at udlufte gratis Gas Logs

Vent gratis pejse er ikke tilsluttet nogen eksisterende influenza eller skorsten, og så er meget nemmere at installere og kan ofte flyttes fra sted til sted. Hvis der ikke er nogen eksisterende skorsten, vil derefter boligejer blive sparet på bekostning af at installere en. Vent-fri gas logfiler er også lavet med temperaturkontrol i tankerne. De frigiver næsten 100 procent af deres varme ind i hjemmet i stedet for at lade en del flygte uden for, og mange omfatter klima kontrolsystemer, der giver mulighed for boligejere til at justere temperaturen i rummet.

Overvejelser

Udluftet gasfyret pejs generelt kommer med ekstra udgifter, og kan ikke flyttes, når de er installeret. De ikke producere så meget varme som udluftning gratis modeller, og så kræve mere gas til at give den samme type af temperaturkontrol. Lufte gratis gas logs, mens de spare energi, ikke producere den samme realistiske flammen af den alternative version, og lække en lille mængde af emissioner ind i stuen. For at bekæmpe dette problem, er typer af gas, der anvendes og indeslutningssystemer af udluftningsanordning gratis pejse omhyggeligt kontrolleret for at sikre, at de tilbyder ingen fare til boligejerne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com