Ventilationssystemer i bygninger

May 11

Ventilationssystemer i bygninger

Building ventilationssystemer bruger forskelle i lufttrykket til at cirkulere frisk luft gennem boligområder, kommercielle og industrielle bygninger. Naturlig ventilation mekanismer fjerne luft gennem vinduer, ventilationskanaler, eller åbne butiksarealer. Mekanisk ventilationsanlæg, såsom opvarmning, ventilation og aircondition apparater, flytte luft mekanisk til og fra butiksarealer. Ordentlig ventilation forbedrer indeklimaet ved at fjerne lugt, fugt, dampe eller røg. Derudover fjerne ventilationsanlæg bakterier, skimmelsvampe, pesticider og kuldioxid, som skaber sundhedsmæssige farer.

Tilsyn

Environmental Protection Agency uddelegerer ansvaret for overvågning og regulering af indeluftens kvalitet til hver enkelt stat. Sammen med andre standarder har hver stat regler for installation, inspektion, afprøvning og vedligeholdelse af bygning ventilationsanlæg i boliger, virksomheder og andre indstillinger. Når ventilationsanlæg er på plads, skal bygningsejere ordentligt vedligeholde enhederne og holde dem i god driftstilstand. De fleste koder garanti ikke for god luftkvalitet, men snarere skitsere typen ventilationssystem en grundejers skal installere i nybyggeri og ombygninger projekter. Occupational Safety and Health Administration har beføjelser, når det drejer sig om ventilation standarder på arbejdspladsen. OSHA beskæftiger sig med luftbårne giftige kemikalier, brandfarlige dampe, andre farer, og erstatte faren med ren luft.

Naturlig ventilationssystemer

Bygherrer vælger naturlig ventilationssystemer til at opretholde rent, sund og behagelig luftkvalitet. Det er ikke usædvanligt for ældre bygninger har naturlig ventilationssystemer, som er afhængige af vind og opdrift til at producere pres afvigelsen skyldes forskelle i luftfugtighed og temperaturer. Størrelse og sted af åbninger i disse bygninger stoerrelsen af ventilation. En kombination af windows, tværstivere, gitre og åben gulvplads arbejde i tandem at cirkulere luften i hele bygningen. Naturlig ventilation systemer fungerer som et kredsløb, hvor lufttilførsel og luft udstødning har samme betydning. Frisk luft strømme i og gammel luft strømme ud. Mange strukturer har utilsigtet "naturlig ventilation" på grund af utætheder gennem den udvendige vægge.

Levere ventilationsanlæg

Levering ventilationsanlæg er typer af mekaniske ventilationsanlæg, der arbejder i både varmt og blandet temperatur klimaer. De anvender fan og gaffatape systemer til at trække luft gennem indtagelse ventilationskanaler. Systemet fordeler luftstrømmen til forskellige rum i bygningen via to metoder. Én metode er at installere en ventilator og to sæt af kanal dedikeret til ventilation. Anden tilgangen forbinder en udvendige luft indtag vent til den primære returluft kanalen på en enhed, HVAC, der distribuerer ren frisk luft. Fastgøre kanalen til vigtigste levering kanalen betingelser udvendige luften før introducerer sig hen til den indvendige miljø. Undgå at installere dette system i frost klimaer. For at gøre det ville presse bygningen og tvinge opvarmet luft gennem utætheder i bygningens kuvert og potentielt føre til problemer med overskydende fugt.

Udstødning ventilationsanlæg

Typisk installeret i kolde klimaer, udsugning udstødning ventilationsanlæg løbende indre til ydre af bygningen. Systemet benytter to eller flere fans til at fjerne forslidt indendørs luft. Mange badeværelser og køkkener har udsugnings installeret. Da udstødning ventilationsanlæg har tendens til at trykket bygninger, ikke brug dem i varmt fugtigt klima fordi enhederne trække varm luft gennem åbninger i bygning væg. Varm luft blander sig med kølig luft forårsager problemer med overskydende fugt.

Balance ventilationsanlæg

Designet til brug i en række forskellige klimaer, balance ventilationsanlæg overførsel lige store mængder af luft ind og ud af strukturen. Enheden bruger typisk to fans - én for hver opgave. Vælg mellem to typer af balance ventilationsanlæg: energi recovery ventilation og varme opsving ventilation. ERV systemer transport af varme og fugt mellem indgående og udsugning. Mindske mængden af fugt i bygningen reducerer behovet for en affugter eller aircondition udstyr i sommermånederne. I vintermånederne flytter HRV varme fra afkastluften til indkommende luft. Systemet overfører indkommende luft til udsugning i sæsonen køling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com