Ventilatoren ikke dreje i min Frigidaire køleskab

December 10

Ventilatoren ikke dreje i min Frigidaire køleskab

Frigidaire modtager konsekvent høje Energy Star og Better Business Bureau ratings for sin kvalitet køleskabe, men selv en pålidelig brand som Frigidaire er modtagelige for lejlighedsvise problemer. Hvis du har mistanke om, at ventilatoren i dit køleskab ikke vender, kan en række fejlfinding taktik spare dig for tid og omkostninger ved at kontakte en servicetekniker.

Typer af Fans

Alle Frigidaire modeller er udstyret med mindst to fans. Den kompressor, der er ansvarlige for at producere de kølende egenskaber af dit køleskab genererer også en betydelig mængde af varme. En ventilator i nærheden af kompressoren forhindrer overophedning så at køling processen er effektiv. Indre af dit køleskab er en anden fan, der trækker kold luft op i området generelle mad og cirkulerer kold luft i boksen køleskab til at regulere indvendige temperaturer. Nogle Frigidaire køleskabe kommer også med en selvstændig optøning cyklus, der smelter frost ud af bredbånd; en ventilator i nærheden af spolerne trækker varmen væk fra mad opbevaring områder at undgå forstyrrende indvendige temperaturer. Et problem med nogen af disse fans kan resultere i en defekt Frigidaire.

At identificere en Fan Problem

Flere forhold indikerer en fan problem. Nyere Frigidaire modeller er udstyret med en temperatur alarm, der bipper, når temperaturen stiger over en vis grad, afhængigt af dine temperaturindstillinger for. Svingende eller høje temperaturer kan indikere, at din cirkulationspumpe fan effektivt ikke er flytte luft. Varmen nær toppen eller bunden af Frigidaire køleskabe er ikke ualmindeligt, men overdreven varme, der stammer fra køleskabet er en indikator for, at din kompressor fan ikke er i orden. Fans også gøre støj, så hvis du opdager, at dit køleskab er mere stille end normalt, er det sandsynligt, at en ventilatoren.

Gør det selv-rettelser

Når du har identificeret, hvilke fan i din Frigidaire køleskabet er ikke i orden, er reparere fan på din egen en mulighed. En mulighed er, at defroster fan ikke er ren og derfor ude af stand til at fungere. På de fleste Frigidaire modeller, er optøning ventilatoren placeret under et panel på bagsiden af fryseren. Efter fjernelse af panelet, vakuum blæseren og tjekke det for frost; Hvis ventilatoren er matteret, tørre væk frost med en klud, og Adskil i køleskabet til at teste fan. Roterendekompressor fans er vanskeligere at få adgang til som de er i bunden af køleskabet, men udskiftning fans der kan købes for omkring $60 i 2010.

Professionel reparationer

Alle Frigidaire køleskabe er solgt med en begrænset 1 års garanti, der dækker service for modellen, og mange butikker også tilbyde udvidet garanti planer mod et tillægsgebyr. Hvis din Frigidaire er dækket af garantien, se i manualen og ringe til kunde service hotline til at sørge for en professionel til at undersøge dit køleskab. En professionel reparation kan tage længere tid at arrangere, men en uddannet tekniker kan præcist identificere kilden til din fan problemer og give en effektiv reparation uden risiko for en gør det selv-fix.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com