Ventless vs udluftet varmeapparater

October 13

Ventless vs udluftet varmeapparater

Mange varme enheder falder ind under en af to kategorier. Uventilerede varmeapparater har ikke nogen udstødning eller udluftning for at bære væk biprodukter af den varme proces. Udluftet varmeapparater i stedet give et middel for kemikalier, dampe eller biprodukter af en varme reaktion at blive udvist. Disse to ovne er helt forskellige fra hinanden, og hver er meget mere egnet til visse typer af applikationer.

Ventless - ulemper

Ulemperne af ventless gas eller Petroleum ovne er betydelig, især når overvejes til brug i hjemmet. Først og fremmest kuldioxid er udgivet i hjemmet, og varmeapparater også producerer vanddamp. Alt for meget fugt i hjemmet giver en vidunderlig voksende miljø for alle former for bakterier og svampe. Værre endnu, disse ovne er ikke nogensinde 100 - procent effektiv. Små mængder af andre stoffer frigives til luften når du bruger en, herunder små mængder af kulilte.

Ventless - fordele

Ventless varmeapparater har nogle upsides. Først, de producere en masse varme hurtigt. Enhederne er også billige, dels fordi du ikke behøver at besværet med alle omkostninger ved tilslutte et vent system, som du ville have til med en ventileret forbrænding varmelegeme. Mens generelt ikke godt for boliger, disse produkter har en plads i garagen eller butik hvor der er store mængder af naturlig ventilation finder sted.

Udluftning - ulemper

Installation af et udluftet varmeapparat kræver en professionel til at komme ind i dit hjem og installere enheden varme sammen med en ordentlig udluftning til at sikre, at alle biprodukter fra den varme proces korrekt bortskaffes. Derudover disse enheder tendens til at vifte fra mellemklassen til høj-range af plads varmelegeme størrelse. Disse to faktorer i kombination betyder, at disse typer af vandvarmere er typisk dyrere.

Udluftning - fordele

Udluftet gasvarmere er fremragende produkter, der giver en måde at varme værelser fra naturgas forbindelsen i dit hus til en omkostningseffektiv pris. Et stort på hovedet af et varmeapparat af denne type er, at selvom strømmen går, du stadig har en varmekilde i dit hjem. De giver også selv varme, der vil varme et helt rum komfortabelt. De er naturligvis også sikrere end deres ventless modstykker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com