Vera Wang Chignon Plys specifikationer

March 5

Vera Wang er en højt respekteret apparel designer, der har specialiseret sig i Brudekjoler og high-fashion beklædningsgenstande. Hendes mærke er vokset til at omfatte andre forbruger livsstilsprodukter, såsom briller, smykker og boligudstyr. Chignon Plys madras af Vera Wang og produceret af Serta er blot ét eksempel på fine home decor tilgængelige fra prominente designer.

Indre spoler og dimensionering

Chignon overdådigt udstyret med spoler placeret i enkelt- og dobbeltværelser rækker. Placeringen af rækkerne, der svarer til formen af den menneskelige krop, fremme af spinal justering og rygstøtte. Den madras nominel spole gauge er 14 3/4, med en grænse rod gauge af 9. Madrassen er tilgængelige i hele spektret af størrelser: en tvilling har 490 spoler; en fuld, 700; en dronning, 814; en California king, 1,008; og en standard king, 1,036.

Skum Support

Madrassen er indkapslet i sikringsanlæg svalehale skum, som udvider den støttende sovende overflade til kanten af madrassen. Skum encasement holder madras kanter robust og modstandsdygtig over for "roll-off" eller afrunding, der kan opstå over tid.

Quilt og dækker

Madras quiltning er konstrueret af antimikrobiel, antibakterielle og hyggeligt fibre, som indånder til blødhed. Cover materialer omfatter en overlejres ren og skær stof, der holder madrassen cool samtidig give et moderne look. Alle bomuld anvendes i madrassen er økologisk, miljøvenlige og allergen-fri.

Andre funktioner

Chignon Plys har et FireBlocker system, som forhindrer åben ild breder sig til andre dele af madrassen. Dette system er blevet grundigt testet og er fundet for at overgå statslige og føderale bolig åben flamme modstand standarder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com