Verandaen udsmykning idéer

August 20

Verandaen og hvordan det er indrettet siger en masse om din karakter og smag. Denne del af huset er et "velkommen tegn" fortæller samfundet du er venlig og indbydende naboer til at kigge forbi nogle morgenkaffe og en snak eller eftermiddag nogle iste. En smagfuldt indrettede verandaen gør du synes mere imødekommende og afslører et lille PIP af din udsmykning smag inde i dit hjem.

Vindspil

Vindspil gøre indbydende lyde som de typer og kime i brisen (Se ressourcer). Vindspil findes i mange stilarter, farver og størrelser til at passe enhver smag og er billig. De er nemme at lave til loftet på verandaen, i de fleste sager om bare et søm eller en skrue. Farvede fugl foderautomater er også et rigt udsmykkede tilføjelse til din veranda indretning.

Pladser

Siddepladser har at være dekorative, funktionelle, slidstærke, komfortable og mest af alt, nemt at sidde og komme ud af. Husk på de ikke-så-unge besøgende, der vil nyde verandaen med dig. Kurvestole og sofaer er det perfekte valg, med deres vaskbar Sædehynder og nem vedligeholdelse. Derudover kan kurvemøbler males enhver farve for at matche din veranda og indretning.

Andre typer af siddepladser

Du kan også ønske at medtage en tidløs bøjet træ gyngestol og en klassisk front veranda swing. Disse poster tilføje et land touch til din indretning, selv hvis du bor i byen. Rocking forsigtigt i rocker eller swing mens lytter til fårekyllinger på en lun sommeraften er en naturlig afstressende som at glemme en hektisk dag på kontoret.

Blomster

Den søde naturlige duft af blomster eller potteplanter blomster, kombineret med deres vifte af farve, lyser muntert op i nabolaget. Sconces kan være fastgjort til den befæstede del af våbenhuset og fyldt med blomster til at opsnuse mange en kompliment fra besøgende. Container planter, der bærer frugt, som jordbær kan placeres på verandaen som en stor drage for de besøgende kvarteret børn.

Roll-Up Blinds

Bambus roll-up blinds knyttet til våbenhuset overhæng er ideel til at blokere de fleste af solen når det er for lav og i alles øjne. Når blinds er ned, tillader de sprækker af lys til at skinne igennem. Det skærer ned på solens genskin. Bambus blinds ser attraktivt rullet op eller ned og er nemme at installere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com