Vermicompost industri

June 17

Vermicompost industri

Mange kontorer, skoler og virksomheder genbruger papir og glas men ud med madrester, der ender på lossepladser. Vermiculture kompostering kan reducere skrald i vores lossepladser dramatisk. Denne praksis skaber næringsrige og ugiftige jord ændringer. Producerer kompost i stort omfang kan være business venture så godt. I skoler giver ormekompostering mange undervisning øjeblikke. Hjem gartnere er mest tilbøjelige til at bruge vermiculture i kompostering. Ormekompostering er ved at blive en industri for landbrugsaffald og genbrug af slam.

Orm gårde

Vermiculture industri udviklet gennem salg af agn orme, kompostering orm og orm støbegods. Rekreative fiskeindustrien er en kunde for nat-crawlere. Nat-crawlere er stadig sværere at finde i native picking grunde. Således, at hæve orme begyndte med dette marked. Nu, orme til kompostering er blevet en anden produktlinje. Ormen kokoner er et omsætteligt produkt til planteskoler. Flere avlere er involveret, de mindre omkostninger påløber for forsendelse og køling. Sække kompost orm støbegods er solgt til hjem gartnere så godt.

Havearbejde og landbrug

Hjem gartnere og landmænd, små eller familie bruger orme til at hjælpe kompost madrester. Produkter fra denne proces er nu tilgængelige på haven butikker som kompost, støbegods eller orm te, som er den flydende afstrømning fra verimiculture kompost siloer.

Makro-landbrug er ofte en kilde til stor animalsk lossepladser, der forårsager lugt og tiltrække fluer. En løsning på dette problem er indførelsen af vermiculture kompostering. Orme kan fordøje store mængder af gødning fra husdyr og fjerkræ og producere kompost støbegods for gødning. Denne praksis kan forhindre dumpning af affald i vandet eller åbne rum. Den økologiske forbedring af landdistrikterne er forebyggelse af giftige websteder samt fordel af kompost på afgrøder.

Slam

Industrier og kommuner er interesseret i vermiculture så godt. Spildevand behandling kan forlade slam damme af industriaffald, når spildevand behandling er fuldført. Slam består af organiske og uorganiske materialer. Brugen af vermiculture teknikker kunne reducere lydstyrken og hjælpe med at genbruge det endelige produkt. Ormene fordøje de uorganiske giftige materialer, som forkorter deres levetid. Denne proces skal anvendes hvor der er en større grad af organisk affald; det omfattende program er branchespecifikke og ikke en universel svar til giftigt affald.

Markedsundersøgelse og udvikling

Mange orm dyrkere søger nye markeder og anvendelser for deres produkter. Dette passer sammen med forskning på storstilet genanvendelse af affald. Bortskaffelse af fast affald af organiske materialer er et målmarked i vermiculture industri. Kommunerne søger måder at reducere deponering fodspor og reducere forbrænding forurening. Adskillelse af materialer til kompost vil give muligheder for fremtidige eksperimenter med storstilet vermiculture kompostering. Vermiculture er en potentiel metode til forvaltning af fast affald.

Barrierer og muligheder

Vermiculture industrien står over for nogle hindringer for vækst og diversificering. Industrien har endnu at finde et kommercielt bæredygtigt marked, der ikke ville kræve subsidier. Pres, der hjælpe med at skubbe industriens vækst omfatter behovet for at genoprette landbrugs jord sundhed og de stigende udgifter til dumping affald.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com