Vestlige badeværelse idéer

November 8

Vestlige badeværelse idéer

En vestlige tema badeværelse kan være søde og sjovt for et barn. Og det kan supplere den overordnede udformning af dit hjem. Forskellige illustrationer, dekorationer, kabinet og badeværelse tilbehør kan opnå den vestlige motiv. En vestlige tema kan være sammenhængende og hele hele rummet eller blot brugt som en accent at bringe rustikke flair og personlighed til rummet.

Cowboy tema

Cowboys kommer til at tænke, når tænker på det vilde Vesten. Koordinere alle dine tilbehør eller bare indarbejde et par cowboy detaljer. Male væggene en neutral tan eller brun. Svamp-paint med to nuancer til at oprette en tekstureret væg. Hvis du renovering plads ud over udsmykning, bruge rustikke træ og antikke håndtag til skabe og skuffer. Jern stang håndklæde barer kan tilføje en rustik føler også. Find Bruseforhæng, håndklæder og sæbe retter featuring heste, hatte, støvler, cactus tovværk og cowboys – de fleste af disse punkter findes på major hjem og udsmykning butikker.

Ranch tema

Ifølge Western Home Decor, heste er meget populære home decor poster og vestlige ranch tema badeværelse er det ideelle sted at indarbejde disse dyr. Købe et maleri af heste- eller overveje at male et vægmaleri på en af væggene. Bruge billig ranch tilbehør såsom hest sko eller sporer hængende på væggene eller reb for at binde tilbage gardiner for en autentisk ranch fornemmelse. Bruge læder tilbehør såsom væv boks dækker og billedrammer. Holde udseendet moderne og tilgængelig med en simpel bademåtte og en badeforhæng match – så vestlig kunst og tilbehør er omdrejningspunktet.

Ørkenen tema

Moder natur giver masser af inspiration til en robust og rustik badeværelse. Bruge en tabel eller kabinet fremstillet af logfiler til at tilføje en kabine vibe. Vælg et bestemt dyr såsom elg eller Bjørn – og centrere dit tilbehør omkring denne inspiration. Eller fremhæve et array af skovens dyr som rådyr, kaniner og ulve. Indarbejde farver såsom mørk grøn til at skabe en følelse af en skov i dit badeværelse eller male stedsegrønne træer på dine vægge. Brug kogler eller sten til at tilføje et strejf af arten til dit badeværelse.

Vestlige landskab

Tillade skønhed af barske landskaber såsom bjerge eller prærier at inspirere din vestlige badeværelse. Disse landskaber tilbyde en bred vifte af farver til at integrere ind i stuen (håndklæder, tæpper og andre varer) og du kan bruge et maleri, vægmaleri eller endda et sjovt design på en badeforhæng til at centralisere temaet. Tilføje en solopgang eller solnedgang tema at indarbejde levende farver og give dig en større palet at arbejde fra. Et western landskab tema er mere subtil og afdæmpet end ranch eller cowboy temaet og det skaber en classier og mere modne rum. Hænge sort og hvidt landskab fotografier for at føje en vintage nuance. Tilføje en lille potteplanter kaktus eller blomster til lysere i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com