Vestlige badeværelse stilarter

November 28

Vestlige badeværelse stilarter

Den gamle Vesten er karakteriseret ved jordagtige farver, læder og rawhide og signatur elementer som hestesko og cowboy hatte. Dekoration dit badeværelse i vestlig stil betyder inkorporere nogle af disse elementer, personlig sammen med nogle uventede og original, indretning, der vil gøre rummet dejlige og indbydende.

Farver

Jordfarver som brun, hvid, tan og sort er almindelige i vestlige udsmykning; Brug disse nuancer overalt i hele badeværelset. Chokolade-brun vægge med sort paneler eller tan billeder af heste eller Western stjerner på en sort accent væg gøre attraktive badeværelse accenter. Sort-hvid koskind tæpper i nærheden af badekar eller metalliske detaljer som bronze eller guld på vandhaner og toilet håndtag vil give området en autentisk vestlige fornemmelse. Toilet covers og tæpper foran badeværelset tælleren i lysere nuancer af brunt eller dæmpede nuancer som dusty rose, sammen med blomst ordninger i cowboy boot-formet vaser passende for en vestlige badeværelse samt.

Materialer

Materialer som læder og smedejern i form af en hovedspejl med en læder kant tilføje til den vestlige tema, som gør smedejern håndklædestativer i form af vestlige stjerner, gevirer eller branding symboler. Cowboy tæpper fremstillet af bomuld med læder frynser og prydet med billeder af cowboy hatte eller støvlerne kan nåde en vigtigste hylde i badeværelse samt brune og sorte håndklæder og vaskeklude; også prøve draperinger et tæppe omkring håndtag af en linned kurv.

Tilbehør

En nødlidende version af en stor stjerne i sølv eller bronze for en accent væggen i badeværelset gør et rum virkelig vestlige. Håndklædestativer i form af hestesko supplere dette tema godt, især når den er monteret på en støvet steg eller brunlig-pink væg. Smedejern vaser med Emblemer af Sadler eller coyotes er det perfekte tilbehør til bolig gule roser eller syntetiske halm, som du har spray-malet i dit foretrukne nuance af blå eller grøn. Badeforhæng med billeder af heste eller bjergene passende for en vestlige badeværelse samt og bronze eller nødlidende metal bruser gardinstænger accent sådan et badekar pænt.

Vægkunst

Display sort-hvid fotografering udskriver af Western landskab byder tumbleweeds og coyotes i bronze eller sort metalstel på accent væg eller counter. Hænge store hestesko på accent eller side væggene i et badeværelse malet kanel brun; metal væg hængninger af cowboy hatte eller støvlerne skiller sig ud mod en støvet steg eller turkis væg med en nødlidende træ finish. Et sæt af små spejle fungerer som vestlig kunst når trimmet i smedejern eller metal der ligner pigtråd, og brun-indrammet udskrifter af heste, der løber gennem græsgange forbedre det overordnede tema.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com