Vestlige indvendige udsmykning idéer

October 4

Vestlige indvendige udsmykning idéer

Den vestlige husholdning er inspireret af ørkener og prærier, cowboys og indianere og farverne i naturen. Vestlige udsmykning tips sin hat mod skønhed af den vilde udendørs og de mange rige kulturer i vest. Du kan tilføje et par elementer til din husstand til at bringe Vestens frodige naturlige kvalitet i din bolig ved at betale opmærksomhed for detaljer, farver og møbler.

Cowboy kunst

Cowboys er måske et af de vigtigste elementer i den vestlige æstetiske. Hænge en velplaceret cowboy hat på væggen i din stue eller spisestue. Placere den i den opretstående hjørne i døren, eller hænge det over en kappe eller bag din sofa midtvejs punkt. Denne særlige touch trækker i element i cowboy, straks trylle ånden i vestlige lander. Du kan også finde en dekorativ lasso til at hænge på væggen ved hjælp af et stort søm. Dette vil skabe en følelse af en stald eller natur lige inde i din stue eller den. Kombinere disse dekorative rører med nogle dim orange eller røde lampe belysning til en naturlig effekt.

Farver og tekstiler

Trække på farver og tekstiler i vest ved at medtage et bestemt farveskema i dit space. Ifølge hjemmesiden til hus og have tv (HGTV), rig reds appelsiner, gule og tans bringe vestlige føler, at livet. HGTV anbefaler male væggene en "Buckskin" farve, en varm gul, der påberåber sig den solrige vest. Drapere et livligt rustikke orange smide i din sofa, peppet af nogle Native American-inspirerede puder. Mange af disse tæpper og puder kan findes online på hjemmeside for Sun jord Home Decor, som er dedikeret til vestlige dekorative elementer.

Tæpper

Et tæppe kan binde sammen et helt rum, tegning farver på væggene, gardiner og smide tæpper. Vælg et tæppe, der er levende og matcher de andre elementer i rummet. Der findes en række tæpper fra Sun jord Home Decor og hjemmeside Cowboy indiske.

Møbler

Hvis du vil virkelig gøre en erklæring, går ud over de finere detaljer og købe nogle vestlige møbler. Store, robuste møbler gør en fed indtryk, der arbejder med andre mindre detaljer, såsom vestlige keramik eller farverige tæpper. El Paso import sælger møbler i et væld af stilarter og farver.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com