VFN tomatsorter

June 19

VFN tomatsorter

Tomater er relativt nem at dyrke; men de kræver opmærksomhed at sikre, at de ikke må blive offer for skadedyr skader eller sygdom. De fleste tomat sygdomme er svampe, og angribe lavere blade før breder sig i hele anlægget. Hvis ikke behandles med fungicid, dør hele planten. Nogle tomat hybrider blev dyrket specielt til at forbedre deres modstand mod de mest almindelige tomat fjender. Disse sorter, kendt som VFN tomatsorter, er modstandsdygtige overfor Verticulum wilt, Fusarium og nematoder.

Udskæring tomater

Udskæring tomater er store og runde, ideel til salater og sandwiches. Generelt rød i farven, disse sorter har en sød smag med en kødfuld konsistens. Celebrity er en praecise VFN-resistente tomat sort, der er også modstandsdygtige over for tobak mosaik virus. Celebrity tomater modne 70 dage efter transplantation og producere frugt gennemsnit 10 ounces. Formand og bedre dreng er andre praecise VFN sorter. Formand producerer frugt, der er i gennemsnit 4 til 8 ounce, mens bedre dreng kan producere 12-ounce frugt. Både tomater er midt i sæsonen sorter, som modnes i 65 til 70 dage. Supersteak og Beefmaster er ekstra stor, ubestemt sorter. Begge VFN-resistente sorter modne i omkring 80 dage og producere massive frugt, der kan veje 1 til 2 pounds.

Indsæt tomater

Pasta, eller konservering, tomater er mindre end udskæring tomater. De har tykke, kødfulde kødet er bedst egnet til tomat saucer, salsaer og pastaer. Sorten Viva Italia er VFN-resistente og producerer 3-ounce frugt i omkring 80 dage. LaRoma III hybrid er en solid plante resistente over for VFN, samt Alternaria. LaRoma III producerer et højt udbytte af 5 til 8 - ounce frugt efter ca 76 dage. Super Marzano VFNT tomater er resistente over for VFN og tobak mosaik virus. Denne hybrid af de populære San Marzano pasta tomat producerer 5-tommer, pæreformede frugter. Den ubestemte Super Marzano modnes i omkring 70 dage.

Dværg tomater

Dværg tomater vokse på mindre tomatplanter velegnet til beholder eller hængende haver. Også kendt som drue tomater eller cherrytomater, frugter gennemsnit omkring 1 tommer i diameter og gøre en god tilføjelse til salater, en attraktiv pynt eller en sund snack. Riesentraube er et tysk arvestykke VFN sort, der producerer store klynger af 1-ounce frugt i ca 60 dage. Søn guld er resistente over for VFN og tobak mosaik virus. Denne cherrytomat producerer søde, gule og orange frugter i 60 dage. Super Sweet 100 hybrid producerer ekstra søde frugter, 1-ounce i 65 dage.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com