Vibration Absorber teori

February 22

Brugen af vibrationer absorptionsflaskerne er almindelig i en række industrier, herunder bil design, bygning byggeri og design af tungt udstyr. Vibration absorptionsflaskerne er også kendt som vibrationsdæmpere.

Historie

Brugen af vibrationer absorptionsflaskerne ikke blevet hverdagskost indtil 1900-tallet. De første affjedringssystemer af 1800-tallet ikke omfatter vibrationer absorptionsflaskerne. Den dynamiske vibrationer teori blev først offentliggjort i 1928 af Ormondroyd og den Hartog.

Vibration

Vibrationsdæmpere bruges til at sprede massen af en kraft at skubbe eller trække mod en fjeder. En vibration absorber størrelse og belastning kapacitet skal beregnes, fordi for lidt vibrationer absorption har ringe effekt på potentielt voldelige bevægelser af styrker mod et affjedringssystem.

Antallet

Det er teoretiseret at en enkelt vibrationer absorber kun virker for at sprede kraft udstillet på en aksel i én retning og har ringe effekt på kræfter, der virker mod et affjedringssystem lang afstand fra absorber. Flere vibrationer absorptionsflaskerne kan installeres i et enkelt system til at fungere som støddæmpere for sig en aksel i forskellige retninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com