Vibrationsisolering for en vaskemaskine

October 12

En vaskemaskine tromme kredser med en relativt hurtig hastighed på hastighed at presse Tøjvask af overskydende vand i løbet af spin cyklus. Handlingen spinning kan forårsage vaskemaskine til at vibrere imod gulv og vægge, afhængigt af dens positionering og tøjvask inde. Tage skridt til at isolere eller indeholde en vaskemaskine vibration for at undgå rystelser fra forårsage skader på vaskemaskinen og området omkring den.

Vibration årsager

Uregelmæssige bevægelser, såsom vibration, af en vaskemaskine opstår, når maskinen er ude af balance. En vaskemaskine bliver ude af balance generelt for to hovedårsager: vaskemaskinen er ikke stabil eller tøj samler flere på den ene side af tromlen. Hvis en vaskemaskine begynder at vibrere, kan det dunk, pund, og bang på gulve og vægge ved agitation og centrifugering.

Stabilisere vaskemaskinen

Justere den skive nivellering fødder at isolere en vibrerende vaskemaskine og korrigere eventuelle ujævnheder i gulvet overfladen hvor maskinen er installeret. Anmeld din vaskemaskine brugervejledning for støtte i at ændre længden af nivellering fødderne på din vaskemaskine model. Læg en plan oven på vaskemaskinen til at bestemme siderne hvor vaskemaskinen ikke er stående helt flad. Drej nivellering foden bolt med uret med en standard skruenøgle til at gøre foden kortere og mod uret for at forlænge den efter behov. Når vaskemaskinen er stabil, sikre hver nivellering fod selvlåsende møtrik og gummi cap for at holde bolten fra løsne.

Omorganisere vaskeri i tromlen

Hvis du har mistanke om, at din vaskemaskine vibrerende fordi vaskeri i tromlen kan blive bundter, stoppe skive for at omorganisere elementer. Alt for mange artikler af tøj på den ene side af tromlen vil gøre vaskemaskine spin ujævnt og vibrere, som tromlen ikke vil blive vægtet ordentligt. Når tøj er fordelt ligeligt over hele tromlen, bør ikke vaskemaskinen vibrere.

Overvejelser

Selv efter du stabilisere en skive og distribuere en Tøjvask belastning, er det normalt for en spændeskive til at gøre støj i løbet af spin cyklus fra drum's hurtig rotation. Selv om spin cyklus varer generelt kun omkring 2 til 3 minutter, kan det forårsage gulvet under en spændeskive til flex og bøje. Minimere denne nedbøjning og isolere en vibrerende skive yderligere ved at installere et stykke af 3/4-tommer krydsfiner nedenunder vaskemaskine og tørretumbler til sturdy gulvet, ifølge whirlpools hjemmeside.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com