Viburnum vækstrate

February 7

Viburnum vækstrate

University of California Sonoma County Master gartnere rapporterer, at den store familie af buske kendt som viburnum opfylder deres maksimale vækstpotentiale i USDA hårdførhed zoner 3 til 8.

Identifikation

Væksten i viburnum familien af planter er afhængige af arter; mere end 150 arter og sorter af viburnum findes over hele verden, lige fra buske til små træer. Fleste af dem vokser i Nordamerika og Asien og varierer mellem løvfældende og stedsegrønne planter.

Vækstrate

Tjenesten Clemson University andelsselskab udvidelse viser, at den gennemsnitlige vækst i en viburnum er klassificeret som moderat-til-hurtig, lige fra 1 til 2 fødder årligt. Mindre arter af familien kan vokse mere langsomt. Den samlede højde af en viburnum varierer drastisk, fra 2 til 30 fod.

Miljø

Væksten i viburnum vil blive styrket, når de plantes i fugtig, rige, let sur jordbund med en pH på 5,5 til 6,5. Planterne skal placeres mindst 4 til 10 fod fra hinanden--afhængigt af kultivar--at give mulighed for korrekt vækst potentielle modne bredde. Nogle sorter af viburnum kræver fuld sol, mens andre kræver regelmæssig skygge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com