Victoriansk Interiør Design Idéer

November 7

Victoriansk Interiør Design Idéer

Mens vi tænker om en victoriansk værelse som "overfyldt" eller "optaget", var victorianere troende i ordsprog, "Hvis du har fået det, skilte med det." Dette betød, at hvert fotografi, hvert maleri, hver dekorative gave, alle rør, pipe rack, smide, lejlighedsvis stol, lejlighedsvis bord og lejlighedsvis pude blev vist for hele verden at se. Uanset om du udsmykning dit hjem til din egen fornøjelse eller som et museum hus, kan udsmykning i den victorianske måde være så fisefornem som du venligst eller en balance mellem de historisk korrekte og moderne smag.

Vægge

Den victorianske væg var opdelt i tre dele, en wainscoting i bunden af væggen, en frise på toppen og et felt i midten. Du kan tilnærme tredelt væg uden brug af træ møbellister ved hjælp af tapet at efterligner wainscoting, frise og felt.

Den ene væg udsmykning produkt fra den victorianske æra, der er stadig tilgængelig i dag kaldes Lincrusta-Walton. Lincrusta er en stærkt præget materiale, som let linoleum. Anvendes som tapet, kan du male eller fremhæve det at efterligne træ, læder eller andet materiale. Du kan bruge Lincrusta som erstatning for en vilkårlig del af væggen.

For at genskabe den måde victorianere hang illustrationer, hænge billeder på stående øjenhøjde i en enkelt række rundt i lokalet, ved hjælp af dekorative snore og kroge. Traditionelt, blev kroge placeret på en billede jernbane, lige under frisen.

Lofter

Den nemmeste måde at opnå en dekorative loftet er med tapet. Vælg fra mange dekorative tapet tilgængelige, nogle gengivelser af tidligere wallpapers, andre fortolkninger baseret på grafisk design populær i den victorianske æra. Nogle loft papirer er en del af "sæt" wallpapers, der omfatter papirer for wainscoting, felt og frise. Du kan replikere en metal loft ved hjælp af Lincrusta, malet til at ligne metal.

Glarmestre og møbler

Afhængigt af dit hjem alder kan formelle forhæng, der nå gulvet være i orden til stuen og spisestuer. Oprindeligt materialer inkluderet silke, damask, satin og fløjl i grand hjem af tiden, men de fleste hjem bruges uld til windows i deres offentlige rum og biblioteker. Ofte, blev blonder sheers---kaldet glas gardiner på tidspunktet---hængt mellem gardiner og vinduet, som i dag.

Forhæng begyndte at falde ud af tjeneste i 1880-erne, og kortere gardiner, som i dag, begyndte at dukke op i alle værelser. Gitre blev brugt på vinduer og døre i den victorianske æra, især for mørkere værelser. Gitrene blev placeret på toppen af en vinduesramme med gardiner nedenfor.

Ballon-back stole var ikke den eneste møbler i stuen, selv om denne stil er indbegrebet af det betragtes mest victorianske. Hvad vi tænker på som fine antikviteter i dag var intet men brugte møbler i den victorianske periode. Som dagens møbler, victorianere blandede stilarter, så brug en eklektisk blanding af møbler til at genskabe dette look i dit eget hjem.

En ballon-ryg stol, en besvimelse sofa og en reproduktion af en Louis XIV revival stol eller to vil give dit værelse en virkelig victorianske luft. Placere små borde, dækket med blonder doilies, til at vise et vilkårligt antal artefakter, små fotografier og værdsatte ejendele.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com