Victoriansk stil badeværelse håndklæder

August 22

Victoriansk stil badeværelse håndklæder

Victoriansk stil udsmykning er kendetegnet ved en kombination af intens, juvel-tonet farver og lys neutrale nuancer. Blonder og blomster er også en del af victorianske indretning, især soveværelser og badeværelser. Du kan give dit badeværelse raffineret 19 skønhed med kvalitet hånd og ansigt håndklæder, der udlåner tekstur og rige farve til rummet.

Tekstiler

Tunge, høj kvalitet stof er materiale valg for victoriansk stil badeværelse håndklæder. Damask er også en fælles victorianske stof og blev oprindeligt lavet af silke, selvom blandinger af satin og uld er i nogle damask håndklæder. "Damask" henviser også til stilen af vævning i et stof hvor en hævet design er kendetegnet mod en glattere, luksuriøse stof. Ifølge Victoriana hjemmesiden, tunge damask håndklæder, bør anvendes som håndklæder mens lidt let tekstiler er passende for håndklæder og meget tynde stof er ideel til håndklæder bruges til at rense ansigtet.

Farver

Nuancer som Bourgogne, marineblå og emerald grøn er passende for victorianske håndklæder og tilføje mærkbart sofistikerede farve til badeværelse ellers prydet i underspillet farver som Råhvid, elfenben eller lys tan. Bløde nuancer af pink og grønne er et attraktivt valg for et badeværelse, prydet i victorianske flair samt; nuancer af rose pink og olivengrøn er bløde og tiltalende. Pastel farver som lilla og pistacie grøn er passende til badeværelset og vil blande med mere udtalt nuancer af brunt, gerne kanel eller lys kakao på væggene.

Accenter

Elegante accenter, ligesom en stribe af satin langs sømmen af håndklæder, vil give dem en autentisk victorianske look. Broderede billeder af blomster som roser eller påskeliljer gøre dejlige Tilføjelser til håndklæder og vaskeklude; Du kan tage tekstilerne til et trykkeri at have blomster billeder tilføjet i samme farve som håndklædet eller en metallisk nuance som sølv eller guld, som også er fælles i victorianske udsmykning. Trimning håndklæder i en neutral-farvet kniplinger tilføjer ærbar appel til den victorianske håndklæder.

Vise ideer

I overensstemmelse med ordningen victorianske dekorative vise håndklæder på stativer i sølv eller platin farver; kølige nuancer ligesom lysegrøn eller medium lilla er især attraktive mod sølv nuancer. Håndklædestativer fra æra kan også funktionen udsmykkede udskæringer i slutningen i billeder af blomster eller vinstokke. Du kan også fremvise de juvel-tonet håndklæder på badeværelset tælleren. Både lyse og mørke nuancer af træ var almindelige i den victorianske æra, så de ruby red eller aubergine håndklæder vil enten blander sig med den chokolade brun træ eller gøre en træ tæller malet hvid skiller sig ud.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com