Victoriansk stil badeværelser

March 28

Victoriansk stil badeværelser

Victoriansk stil badeværelser var opstod i den victorianske æra, fra 1837 til 1901. Siden da, har mange designere skabt badeværelser baseret på victoriansk design og stil. Ved at gennemføre den oprindelige victorianske design med moderne bekvemmeligheder, man kan genskabe en viktoriansk badeværelse, der opfylder behovene hos nutidens boligejer.

Funktion

Victoriansk stil badeværelser er blevet re-skabt eller ombygget for at inkarnere et look der minder om den æra, hvor velhavende boligejere designet plads omkring en følelse af klasse ved hjælp af rige woods og støbejern accenter. I victoriansk stil badeværelse, kan man vaske, bade og bruge toilettet i omgivelser meget gerne i slutningen af 1800-tallet. For dem, der bor i et victoriansk hjem, kan remodeling badeværelset den nøjagtige konstruktion tage måneder af renovering af lakering eksisterende træ strukturer og placering af badekar, håndvaske, hardware, gulvbelægning og spejle der minder om æra.

Funktioner

Mest victorianske stil badeværelser har victoriansk inspireret farver på væggene, såsom Bourgogne, dyb lilla og blues, mens nogle kan vælge replikeret tapet fra æra, som store blomsterprint fremhævet med guld eller sølv tone striber. Tin lofter, som blev også populær i løbet af æra, kan bruges i et badeværelse matcher de fleste farver i indretningen. Claw-fods bøtter var afgørende for victorianere, og disse bøtter kan renoveret eller købt med moderne faciliteter, herunder en aftagelig, håndholdte brusehoved. Dræn var foret i mahogni kabinet om oprettelse af den rige stil. Gulve var færdig i hårdttræ eller featured importeret marmorgulve.

Identifikation

At identificere en victoriansk stil badeværelse omfatter udkig funktioner i badeværelset og indretning, der var også vigtig i æra, såsom vaser fyldt med engelske roser, romance bøger og sconces med tændte stearinlys på væggene. Victorianere indsamlet ofte prints af dyr af æra, som heste og hunde. Fotografier af vigtige victorianske kvinder herunder dronning Victoria eller kvinden i husstanden ofte prydet badeværelser og tilføjet et strejf af kvindelighed. Parfumeflasker, kroppen støveklude og hårbørster med sølv håndtag kan accent en forfængelighed.

Størrelse

Victorianske hjem blev designet med højt til loftet ofte op til 14 fod høje; Dette gav mulighed for høje vinduer og evnen til at dekorere med tunge fløjl og silke gardiner. Badeværelser skulle være stor nok til at passe en stor klo-fod badekar eller marmor indbygget badekar. En lille forfængelighed og dressing område blev også gemt væk i hjørnerne af mest victorianske badeværelser. Dræn forblev lille i æra, som mest victorianske kvinder udnyttede forfængelighed og dens spejl som en måde at få klar efter at have taget et bad.

Overvejelser

Overveje omkostningerne involveret i renovering af en viktoriansk badeværelse. Denne type af badeværelse kan koste væsentligt mere end en traditionel stil badeværelse på grund af det faktum, at karret, gulvbelægning, forfængelighed og VVS er renoveret til at fungere med moderne teknologi. Søger funktionelle victorianske badeværelse poster kan være tidskrævende, da mange er tilgængelige gennem særlige orden kun. Rejuvenation.com tilbyder et stort udvalg af replikerede elementer, der ville passe godt ind i et badeværelse i victoriansk stil.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com