Victoriansk stil forfængelighed afføring

January 26

Victoriansk stil forfængelighed afføring

Victorianske æra soveværelse sæt omfattede ofte en dame dressing forfængelighed. Denne møbler stykke varierede fra et skrivebord-stil stykke toppet med en udskåret tredelt spejl til et stykke med høje sider og en forfængelighed område i midten. Nogle af spejlene var ovale formet og kunne pivot således at damen kunne tilpasse visningen for at se del af sin garderobe, som hun ønskede. Fordi stilen af tøjet ofte forårsaget udfordringer når en kvinde sad på en stol, brugt Forfængeligheder normalt afføring eller bænke og sommetider lav-backed stole med ingen arme.

Bænk

En fælles stil af afføring bruges til victorianske forfængelighed ligner en klaverbænk. Sædet er bredt som en konventionel stol, men ikke helt så dyb. Sædet er ofte rektangulær med en blød, stofbetrukne top. Sædet kan være polstret med stofbetrukne knapper. Benene vil favorisere de samme udskårne stil af forfængelighed og ofte har buede elementer. Kant mellem træ og stoffet har normalt en slags trim. Afføringen kan ikke passe ind i forfængelighed ben åbning af møbler stykke da afføringen var designet til at sidde fra møblerne.

Low-back stolen

Nogle forfængelighed bruge en skammel, der ligner en krydsning mellem en stol og en skammel. Stolen tilbage muligvis kun et par inches høj. Denne stil af afføring undertiden ser ud til moderne øjne som hvis stolen har været afbrød brat. Denne afføring er færdig svarende til en spisestue stol med fuld fyld og polstring kan sidde på toppen eller wrap temmelig langt ned siderne af sædet. Stoffet er ofte frodige eller håndlavede håndarbejde. Mange victorianske damer foretrukne håndlavede håndarbejde over de oprindelige materialer, sæder, og de skabte disse stykker så de specifikt passer deres indretning.

Dameskrædder stole

Victorian revival forfængelighed stole favoriserer ofte dameskrædder stol. Dette er en lille stol med en afrundet sæde og afrundet tilbage. Hele stolen kan betrukket eller er omfattet af en eller flere stof lag over hinanden. Denne stil af stol har normalt en nederdel, der skjuler benene og flere lag af flæser under den faktiske sæde. Masser af trim eller dameskrædder detaljer anvendes til finish af polstring til at gøre det ser frodig og dyrt. Stolen er ofte matchet til gardiner og sengetøj til fortsat et tema i hele lokalet.

Wicker og Metal

I varmere klimaer begunstiget kvinder både vidjer og metal stole og taburetter. Wicker afføring matchede det grundlæggende design af møbler og kunne være malet at se lys og frisk. Metal taburetter og stole havde ofte krøller og bøjninger til at oprette en finurlig udseende og en lethed. Begge disse stilarter begunstiget polstrede sæder i en overdreven buttet stil med små trims. Mange møbler stykker af æra havde fringe, perler, nailheads og andre trim dekorationer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com