Victorianske badeværelse idéer

July 21

Den victorianske æra, som udvides fra tid af dronning Victorias opstigning til tronen i 1837 indtil hendes død i 1901, påvirket en udsmykning og arkitektoniske stil, der stadig bærer hendes navn. Victoriansk design er synonymt med udsøgte detaljer, rig, stærkt ornamenterede tekstiler og stiliserede tilbehør. Disse aflad passer perfekt med funktionen forkælelse af afslapning forventes i et badeværelse plads.

Af PorcelainTub

Badeværelse armatur, der er mest identificeres med den victorianske æra er klo fod badekar. Kende for sin buede ben ender i tøffel fødder eller kløer og kugler, disse fritstående porcelæn bøtter låne en elegance og særpræget stil til et badeværelse plads. Ofte er benene lavet af metal med en forgyldt finish at tilføje luksuriøse detaljer. Disse speciale bøtter kan ofte findes på loppemarkeder på online klassificeret reklame hjemmesider, eller arkitektoniske bjærgning værfter. Du kan også købe gengivelse klo fod bøtter, med den ekstra fordel af større længder og dybder for moderne komfort.

Piedestal synke

Dræn med et bassin, der er fastgjort til væggen sidder på toppen af en porcelæn eller metal base er kendt som piedestal dræn. De var populære viktoriansk plads-opsparere i perioden bade. I dag, piedestal dræn er bredt tilgængelige brugte eller som reproduktioner og kommer i så mange stilarter og designs som du kunne ønske. Nogle har en rund håndvask kant, mens andre er mere firkantet, og baser kan variere fra kolonne-inspirerede porcelæn formularer til messing skinner.

Hardware

Hardware i den victorianske badekar var ofte messing eller forgyldt metal med udsmykkede udskåret designs med ruller, flora og fauna. Victorianere også anvendes den almindeligvis gengives dobbelt-håndteres "hot" og "kolde" mærket vandhaner. Kigge efter periode stykker på antikvitetshandlere og bjærgning lokaliteter. Glem ikke, at moderne hjem forsyning butikker bære en bred vifte af reproduktion-inspirerede elementer, såsom vandhaner og hardware (håndklæde barer, toilet papir indehavere og lamper), der efterligner færdig og stil i dag, samtidig med bekvemmelighed for nem installation. Bare Vær opmærksom, hvis du er montering af apparaternes antikke med moderne hardware, eller omvendt, kan der være størrelse og installation problemer at slås med.

Detaljer

Stof bruser forhæng er et must, når de overvejer victorianske badeværelse elegance. Tunge stoffer med kvast eller frynsede trim, lacy lutter gardiner og polstrede sæder er alt perfekt egnet til denne overdådige stil. Glem ikke gulvbelægningen, når du planlægger din viktoriansk plads. Flise er en perfekt måde at fremmane den svundne tidsalder, og hjem forsyning butikker har snesevis af muligheder når det kommer til gulv fliser. Lille, sekskantede fliser er perfekt periode samt mosaik fliser i omfattende geometriske eller blomstermotiver design.Endelig vil tilbehør gøre dit space kommer til livet. Væg sconces med krystal finish; forgyldte dækket, indrammede spejle; og reoler til dekorative elementer vil videregive victoriansk charme til dit afslappende værelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com