Victorianske fyr reol

September 30

Victorianske fyr reol

Udtrykket "Victorianske" refererer til regeringstid af den engelske dronning Victoria fra 1837 til 1901. Det var en tid med store forandringer og industrialisering. Møbler og andre varer var begyndt at være masseproducerede, hvilket betyder, at et større udbud af varer var til rådighed på bedre priser end selv før. Bøger var specielt alment tilgængelige, gnister behovet for hvert hjem at have sin reol. Middelklassen nye og begynder at tage stor stolthed i deres hjem. Nye hjem og stil magasiner var lanceres sammen med masseproducerede kataloger til at give flere valgmuligheder. Mange tidligere stilarter såsom gotiske og rokoko blev genoplivet i løbet af denne æra, sammen med nye stilarter såsom kunst og kunsthåndværk.

Victorianske møbler stilarter

Den typiske victorianske hjem ville have indarbejdet mange stilarter i samme rum, nogle gange endda i den samme møbel. Gotisk stil blev undergår en genoplivning med tunge mørke møbler kunstfærdigt udskårne. Den lettere, mere feminin rokokostil var fælles i damernes soveværelser og kunst og håndværk eller håndværker stil var enklere og anvendte middelalderlige eller natur-inspireret indretning. En verden af rejse havde åbnet, og japansk eller kinesisk inspirerede møbler blev meget moderne.

Brug af fyrretræ i victorianske møbler

Meget victorianske møbler er stort, udsmykkede og lavet af mørkt træ som mahogni. Disse stykker var status symboler som de dyre materialer. Men, med fremkomsten af middelklassen og fremkomsten af masseproduktion var der behov for et billigere alternativ. Pine blev ofte brugt som det var almindeligt tilgængelig, let at arbejde med og mindre omkostningskrævende. Det var som regel farves til at ligne mørkt træ eller malede for at skjule det faktum, at det var pine.

Victorianske reoler

Når bøger var håndskrevet, de var knappe og dyrebare og blev normalt holdt i låst kasser eller skabe. For hundrede år før den victorianske æra, hvert fin Herre ville holde et bibliotek i en specialbygget rum som et statussymbol, men bøger var ikke almindeligt tilgængelige for de mindre velhavende. Efter opfindelsen af den roterende trykpresse i 1843, bøger blev billigere og mere talrige. Læsning blev også en mindre eksklusive tidsfordriv med favorit forfattere som Charles Dickens appellerer til et bredt publikum. Snart havde alle hjem middelklassen en reol og en samling af bøger, både for nydelse og vise deres sociale position.

Caring nemlig en viktoriansk fyr reol

Da de var masse produceret, mange eksempler på victorianske pine reoler kan stadig ses i dag. Reoler er blandt de mere almindelige stykker af antikke møbler, som de kan stadig bruges til deres oprindelige formål, selvom victorianske eksempler tendens til at være stor og uhåndterlig for moderne værelser. Mange antikke reoler sælges i dag er blevet strippet og voksede til den oprindelige pine, men ville oprindeligt er blevet farvet eller malet. Voksbehandlet reoler skal være sponged med en fugtig klud klemt næsten tør og voksede med et lag af antikke polske at genoprette glans.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com