Victorianske hus egenskaber

May 3

Når folk tænker på en viktoriansk hus, billede de normalt den klassiske Queen Anne stil med dens mange tårne, store verandaer og dekorative trim. Der er faktisk flere forskellige stilarter af boliger, som blev bygget i den victorianske æra af 1800-tallet. Victorianere tilbragt en enorm mængde tid underholdende og betragtes som deres hjem for at være en afspejling af deres identitet.

Gothic Revival

Stejlt hældende tage, pegede-arch vinduer og udarbejde vergeboard trim langs tag kanter er Karakteristik af denne victoriansk stil, som var inspireret af middelalderlige slotte og kirker.

Italianate

Lavt sat og ofte flade tage med kraftig støtte beslag, der var kunstfærdigt udskårne, firkantede tårne og kupler definere denne stil. Italianate hjem var inspireret af land villaer i Norditalien.

Second Empire

Inspireret af fransk arkitektur, denne typografifunktioner farvede flise mønstre på taget med kvistvinduer. Brugen af jern cresting og detaljer omkring vinduerne er også en del af denne stil.

Queen Anne

Denne stil, som afspejler Dansk arkitektur i begyndelsen af 1600-tallet, er præget af store, fremspringende karnapper, tårne, tårne og wrap-around veranda. Queen Anne huse vise udarbejde arkitektoniske elementer: dekorative trim, mønstrede helvedesild, balkoner og tag korsblomster og udarbejdelse.

Interiør

Victorianske hjem er omfattende på ydersiden og også på indersiden, med megen opmærksomhed på detaljer. Brug af farvede, skrå og ætset glas, udskårne træpaneler og stillinger og dekorativ stuk på vægge og lofter er normalt findes inde.

Størrelse

Middelklassen victorianere bygget deres hjem for at vise deres velstand. Således omfatter huse bygget i denne æra flere etager med mange værelser, hver med en forskellig funktion.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com