Victorianske hus udsmykning idéer

September 3

Et victoriansk hjem kan være et udstillingsvindue for de klassiske stilarter, der gjorde æra møbler og arkitektur så populære. Men der er et par forskellige måder du kan tage når dekorere en viktoriansk hus, afhængigt af din beboelsesrum behov, budget og investeringsniveauet i projektet. Du kan tilføje en victoriansk atmosfære med en smuk tableauer, eller gøre en fuld-home makeover med finish, møbler og landskabspleje i victoriansk stil.

Klassisk victoriansk stil

Klassisk victoriansk stil funktioner arkitektur elementer som kolonner, perle board, fremtrædende mantels, wainscoting, trægulve og vindue sæder. Funktionerne palet farves mørkt træ møbler og tapet i sirlige florals, vinstokke eller paisley. Polstrede stole, orientalske tæpper, himmelsenge, klo fod bøtter og kunstfærdigt indrammede malerier er typiske designelementer. Panoramavinduer og franske døre råd til udsigt over de typiske engelske have, mindre velplejede og med espalier, og vægge eller pavilloner som rammer for vinstokke og vilde blomster.

Shabby Chic

Den lurvede chic indretning tendens har været enormt populære for over et årti. Denne tilgang til udsmykning et victoriansk hjem er mere overkommelige og afslappet. Vintage stykker, nødstedte finish og eklektisk, ikke-matchende elementer er fælles. En samling af tilhugget floral tekopper ser perfekt på et hjørne skab. En falmet chintz eller paisley sofaen er hjemme ved siden af en omfattende tæppe og en rund hvid sofabord. Farverne er lys, næsten afblomstret, for at give en slidte look. Iskolde pink, pistacie grøn, Kornblomst blå og bleg lavendel er fælles nuancer, men de mest almindelige skygge er antik hvid. Små borde, frysere, kurve og andre loppemarked fund fit for lurvet chic look når malet med antik kits eller et tyndt lag af kalk.

Boheme moderne

For et kig med mere drama er den populære boheme moderne udseende ideel i et victoriansk hjem. I denne indretning er kunst, kunsthåndværk og vintage stykker nøglen. Prop et stort maleri mod en mur som et omdrejningspunkt, og konfigurere uoverensstemmende polstrede lænestole til visning af det. Fylde hylder, reoler og kabinetter med samleobjekter og bizart, blande gammelt med nyt og håndværker med kitschede. For eksempel kan du omgiver en familie arvestykke vase med en samling af havet glas eller oprette et galleri af sort fløjl malerier langs trapperummet. Mørk blå, grønne og røde oprette en humørsyg vibe, forstærket med lanterner, væg sconces eller stearinlys fast til vinflasker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com