Victorianske husholdningsapparater

December 12

Det er svært ikke at føle sig forkælet, når de overvejer, hvad victorianske kvinder havde til at styre med i form af husholdningsapparater. Selv om de havde flere apparater til at bistå med bagning, madlavning og Beklædningspleje, hvert enkelt apparat typisk kræves fysisk styrke eller i det mindste var ganske tidskrævende. Selvfølgelig, i victorianske tider, var kvinder forventes at tage på de fleste eller alle husstandens ansvar, med få muligheder uden for hjemmet.

Bagning apparater

En hånd tæppebanker, også kendt som Dover tæppebanker i Victoriatiden, blev brugt til madlavning og bagning. Kvinder i svundne dage kager, lavet mayonnaise og pisket æg eller fløde med hånd piskeris. Træ smør junger bestod af en stor træ base, der fulgte med en trælåg. Hvis du drejede håndtaget, ville det gøre træ pagajer inde flytte, hvilke adskilt mælken fra smørfedt. En anden type af smør churn var kendt som "Daisy" churn og havde et glas base med metal padler at kærnede smør endnu hurtigere. Ismaskiner var alle hånd-cranked.

Kogeapparater

Mad mills blev ofte brugt i victorianske dage til at male forskellige madvarer og generelt fungere som fødevareproducenter. Madlavning med brug af kobber gryder og pander og støbejern fartøjer af varierende former. Hakning maskiner og kaffemøller blev brugt, og kaffekander var lavet af aluminium. Fælles victorianske køkkenmaskiner inkluderet en apple parer/corer/pålægsmaskine og en hånd-cranked ice crusher.

Apparater til vask og jern tøj

I victorianske tider brugte kvinder et vaskebræt, lavet af glas og træ til at skrubbe tøj rent. Strygejern var meget tung. Flatirons var solid jern og blev opvarmet på et komfur eller i pejs briketterne. Nogle strygejern var kendt som "varme kul strygejern" fordi de var lavet, så du kan sætte gløder inde i bunden af løft låg. Håndtaget vil typisk være lavet af træ og kan være dekoreret. Bunden af jern ville være lavet af støbejern eller messing.

Store apparater

Nogle af de største apparater, der anvendes i victorianske tider var iceboxes og støbejern brændeovne. Mad og drikke, der var letfordærvelige blev holdt i frost; isen kan leveres af en virksomhed, kommercielle is-opbevaring. Familier samledes omkring støbejern brændeovne som måltider var under udarbejdelse. Træ eller kul blev brændt i brændeovne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com