Victorianske Trim & materialer

March 11

Victorianske Trim & materialer

Victorianske arkitektur stammer sit navn fra Queen Victoria, herskeren af Storbritannien fra 1837 til 1901. Victoriatidens arkitektur omfatter flere stilarter, herunder Italianate, dronning Anne, Eastlake, Second Empire og romansk Revival. Selvom hver stil er adskilte, udstiller hver omfattende brug af detaljerede trim på ydre af strukturen. Trim og materialer, der anvendes til victorianske arkitektur giver denne overordnede stil appelskriftet markant.

Udvendige byggematerialer

Træ, sten eller mursten bruges til udvendige byggematerialer. Mursten er normalt rød eller rødlig-orange, med mørtel tonet til en lignende farve. Sten som en udvendig materiale er set på Second Empire og romansk stil hjem, men ikke udelukkende. Træ er også brugt som udvendigt materiale, især for den dronning Anne. En træ udvendigt giver mulighed for anvendelse af maling, hvilket resulterer i paletten multi-farve karakteristisk for victorianske hjem.

Vindue Trim

Udvendige byggemateriale har nogle indflydelse på trim anvendes til hjemmet, og dette er tydeligt på vinduet afpuds. Victorianske huse med sten eller mursten ydrer kan have mursten trim langs buen af vinduet. Mursten er lysere i farven og installeret lodret. Keystone på toppen af buen er en stenet grå eller off-white til at tilføje yderligere kontrast i farve. For træ udendørsbrug, er windows trimmet i træ, undertiden malet hvid eller i en kontrasterende farve til selve huset. Skodder er undertiden installeret så godt, selvom de kan være til dekorative formål i stedet for funktion i moderne applikationer.

Honningkager Trim

Gingerbread er trimning findes langs gavle, rooflines og front veranda. Påvirket af sten omkap, en proces, hvor udvendig sten er ætset med mønstre; Gingerbread er normalt lavet af træ. Mønstre omfatter cirkler, diamanter og soludbrud, sammen med andre grafiske designs. Honningkage blev muligt for brug på boliger for middelklassen, fordi den indviklede carving blev gjort ved maskine i stedet for i hånden, og så massive mængder af de detaljerede trim kunne fremstilles forholdsvis billigt.

Beslag og balustre

Vifte af mønstre anvendes i honningkager, herunder stjerner, kredse, diamanter og kombinationer heraf, anvendes også til praktiske elementer, beslag, gesimser og vent belægninger. Fordi verandaen er en vigtig del af den victorianske hjem, særlig opmærksomhed på detaljer, og honningkager pryder længden af den våbenhuset roofline. For at tilføje til den visuelle tæthed af denne udendørs rum, er veranda rækværket også meget dekorative. Den øverste rækværk er vægtige, støttet af kunstfærdigt udskårne spindler, også kaldet balustre, som undertiden ligner græske og romerske kolonner. Ligesom Honningkage, veranda rækværket, kaldet en balustrade i sin helhed, også fremstillet af træ og udskårne af maskinen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com