Victorianske udsmykning Tips

March 6

Victorianske udsmykning Tips

Lyt tilbage til en tid med elegance og skønhed ved at dekorere dit hjem i victoriansk stil. Inspiration i den victorianske æra var møbler mønster af Elizabethans, klassisk græsk og traditionel georgisk. Starter ud som en mulighed for de rige, under de industrielle revolution middelklasse familier kunne også nyde denne særlige design valg. Omdan dit hjem til denne stilfulde alder ved at vælge traditionelle victorianske farveskemaer, møbler stilarter og ornamentik.

Møbler

Vælg møbler i dyb træ finish. Victorianske møbler, såsom stole, borde og sofaer har udskårne ben, så tilføje møbler med disse attributter til dit hjem. Accent møbler med pyntepuder med feminine detaljer som blonder, perler og bånd trim. Kigge efter broderede tekstiler, især i fløjl. Vælg nogle marmor nøgleelementer, der supplerer træ finish af andre møbler.

Forhæng

Behandle vinduerne med brokade eller fløjl Draperiet, og binde tilbage med et flettet bånd. Hvis tunge gardiner er for omfangsrig, Vælg en lighter stof som silke, blonder eller madras. Du er velkommen til at vælge broderede motiver med bladre effekter eller blomstermotiver accenter.

Wall Decor

Tilføje blomstermotiver-mønstret tapet til dit hjem i nuancer af rød, blå og grøn. Integrere cremefarvede krone støbninger, at afbalancere farven på den valgte tapet ordning. Hvis du vælger ikke at tilføje tapet, kan du vælge maling i en af de almindelige farver af æra, såsom dyb grøn, Bordeaux, lilla eller rød. Da tekstur spiller en vigtig rolle i victoriansk design, bruge en maling finish teknik som sprøjter eller sponging.

Dekorationer

Fortsætte med at dekorere rummet ved hængning malerier med et træ eller guldfarvede ramme. Favorit malerier af den victorianske tidsalder var mennesker såsom børn, familie eller jomfruer. Placer doilies på bordene og tilføje lysestager eller krystal lamper på toppen for tilsat effekt.

Gulvbelægning

Vælg enten trægulv eller tæppe til dit victorianske hjem. Hvis du vælger tæppe området, skal du vælge enten Wilton eller Bruxelles historiske type. Wilton stil er en opskåret luv og indstillingen bruges af mere velhavende victorianske husstande, der henviser til, at Bruxelles loop-bunke type, fungerer som en billigere løsning. Fremhæv gulvplads med tæpper. Orientalske tæpper tjene som et foretrukket valg og hjælpe med at fuldføre udseendet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com